Acasă Horoscop Horoscop 16 noiembrie 2007

Horoscop 16 noiembrie 2007

DISTRIBUIȚI

Citește mai jos horoscopul pentru astăzi.

   Berbec

Astăzi aveți parte de câteva ajutoare aproape magice: trebuie doar să cereți și vi se va da. Nu vă mirați, sunt doar roadele atenției deosebite acordate anturajului.

   Taur

Apropiații și membrii familiei sunt puși să vă înnebunească cu mofturile lor, dar e cazul să le respectați și lor dorințele și să le suportați toanele.

   Gemeni

Veți face cunoștință cu o persoană cu care vă înțelegeți foarte bine, atât intelectual, cât și emoțional.

   Rac

Viața personală v-a cam scăpat de sub control pentru moment și n-o s-o puteți redresa dacă vă pierdeți cumpătul. Detașați-vă și gândiți profund.

   Leu

Dacă aveți răspunsurile, dar nimeni nu vă întreabă, lăsați egoismul deoparte și ajutați fără să cereți ceva în schimb. Vă veți simți mult mai bine apoi.

   Fecioară

Chiar dacă întotdeauna ați pus munca pe primul loc din lista priorităților, astăzi faceți în așa fel încât să mai aruncați o privire și în viața personală.

   Balanță

Sunteți recunoscuți pentru abilitatea dumneavoastră de a împăca și capra și varza, iar astăzi sunteți aproape de apogeu. Profitați și restabiliți legături cu cei cu care ați fost certați multă vreme.

   Scorpion

Dacă vreți schimbări în preajma căminului, aveți grijă să nu afectați stilul de viață al membrilor familiei, căci atunci surprizele pot deveni neplăcute.

   Săgetator

Sunteți într-o formă de zile mari, așa că profitați și stabiliți cât mai multe întâlniri, fie ele de afaceri sau romantice, căci șansa este partea voastră.

   Capricorn

Chiar dacă simțiți nevoia acută de a schimba ceva în ritmul dumneavoastră de muncă, aveți nevoie și de stabilitate și continuitate.

   Vărsător

Ar fi păcat să vă ascundeți talentele și să vă retrageți în spatele apatiei și al confortului. Aveți capacitatea de a vă face remarcați foarte ușor.

   Pești

Meritați din plin odihna și relaxarea, iar dacă unii clienți sau copiii vă deranjează, dați-le ceva de făcut, veți avea destul timp pentru ei mai târziu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.