Acasă Horoscop Horoscop 16 octombrie 2007

Horoscop 16 octombrie 2007

DISTRIBUIȚI

Citește mai jos horoscopul pentru astăzi.

   Berbec

A lua poziție în cadrul unui conflict între doi prieteni apropiați nu este atât de greu pe cât vă așteptați, căci dețineți, fără să știți, soluția împăcării.

   Taur

Ar trebui să luați în considerare că o ofertă extraordinară are întotdeauna și capcane ce duc la costuri mai mari decât la una normală. Nu încheiați nicio afacere și avertizați-vă și familia în acest sens, până nu studiați foarte atent toate datele contractului.

   Gemeni

Aveți o plăcere deosebită în a spune astăzi tuturor apropiaților "și-am zis eu!", ceea ce vă va aduce multe neplăceri. Tăcerea e de aur, așa că încercați și dumneavoastră acest sfat.

   Rac

Aveți nevoie să vă îndepărtați puțin de sarcinile la serviciu și să vă ocupați de o problemă personală pe care ați lăsat-o multă vreme deoparte. Cineva apropiat vă laudă activitatea față de toată lumea.

   Leu

Cineva dintre apropiați se ține de meschinării și asta vă scoate din minți. Există și o veste bună, totuși, deoarece nu reușește să vă facă prea multe probleme.

Fecioară – Singura persoană care poate dezlega ițele unei probleme din familie sunteți dumneavoastră. Încercați, totuși să nu vă încurcați în detalii.

   Fecioară

Fecioară – Singura persoană care poate dezlega ițele unei probleme din familie sunteți dumneavoastră. Încercați, totuși să nu vă încurcați în detalii.

   Balanță

Cuvintele devin astăzi cel mai puternic aliat al dumneavoastră în orice aspect al vieții, fie ea personală sau profesională. Orice discuție inițiați, nimic nu vă poate sta în cale, căci găsiți exact fraza ce vă trebuie în acel moment.

   Scorpion

Anumite informații suplimentare referitoare la situațiile problemă din ultimul timp vă determină să uitați de intuiția dumneavoastră proverbială. Pe termen lung, vă sfătuim să nu renunțați definitiv la ea.

   Săgetator

Un nou semn din partea unei persoane potrivite vă dă de înțeles că este de partea dumneavoastră și că marele plan se pune, în sfârșit, în mișcare. Este momentul oportun pentru progres și evidențiere.

   Capricorn

Dacă aveți încredere în visele dumneavoastră, astăzi este momentul să începeți să le puneți în aplicare. Nu veți reuși nimic dacă nu spuneți cu voce tare ce vă deranjează.

   Vărsător

Rețeaua dumneavoastră de relații în cercul în care vă învârtiți este mai puternică decât credeți. Asta nu înseamnă că trebuie să vă culcați pe o ureche, lărgiți cât puteți conexiunea, întotdeauna este nevoie de altă părere sau informație de la cineva.

   Pești

Șeful dumneavoastră este plin de idei astăzi, dar din păcate pentru dumneavoastră, nu toate sunt și practice sau de pus în aplicare. Apelați la întregul dumneavoastră tact pentru a-i explica incompatibilitatea evidentă între ce vrea și ce se poate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.