Acasă Horoscop Horoscop 17 octombrie 2007

Horoscop 17 octombrie 2007

DISTRIBUIȚI

Citește mai jos horoscopul pentru astăzi.

   Berbec

Chiar dacă pare dificil la prima vedere, ar trebui să vă impuneți cu fermitate să stați cu picioarele adânc înfipte în pământ astăzi. Mai multe prsoane din anturajul dumneavoastră nu mai sunt dispuse să vă tolereze zăpăceala din ultimul timp.

   Taur

Aveți destulă energie pentru a termina treburile date de șefi, cât și pentru a vă repune ordine în gânduri pentru a vă reconsidera poziția actuală în societate. Chiar dacă nu reușiți să schimbați nimic în acestă privință, măcar aveți o altă viziune asupra vieții dumneavoastră.

   Gemeni

Puneți ceva la cale: o petrecere surpriză, un proiect la serviciu sau doar un plan de petrecere a timpului liber, cert e că vă simțiți într-o dispoziție excelentă pentru a crea ceva imaginativ.

   Rac

Vă aflați la mijloc între două forțe antagonice, dar totul este în regulă atât timp cât vă păstrați echilibrul interior.

   Leu

 Nu lăsați luminile rampei în seama altcuiva astăzi, oricât de tentați ați fi. Sunteți sub influența unei karme deosebite, așa că ar fi păcat să lăsați momentul să treacă neobservat.

   Fecioară

Dacă sunteți în căutarea iubirii, ar trebui să știți că astrele vă aliniază în cea mai puțin romantică perioadă a vieții dumneavoastră. Chiar dacă nu sunteți într-un moment favorabil, stați atenți, cineva vă admiră de la distanță și de aici poate ieși ceva mai mult.

   Balanță

Ori vi se pune autoritatea la îndoială, ori șeful își exercită prerogativele cu mai multă îndârjire decât de obicei. În oricare din cele două situații, nu e cazul să vă pierdeți calmul, totul se va rezolva destul de repede.

   Scorpion

Dacă aveți ceva pe suflet în ceea ce privește comportamentul persoanei iubite, acum este momentul oportun de a-i spune acest lucru, deoarece aveți la îndemână un arsenal puternic de cuvinte potrivite.

   Săgetator

Sunteți în postura de a reconsidera câteva lucruri profunde sau extrem de importante pentru dumneavoastră. E momentul să nu luați în seamă părerea nimănui în ceea ce privește problemele ce vă frământă.

   Capricorn

Chiar dacă va trebui să stați până noaptea târziu să lucrați, nu lăsați acest proiect pentru mai încolo, căci aveți destulă energie și forță de muncă pentru a termina orice sarcină vi s-ar da.

   Vărsător

Chiar dacă va trebui să stați până noaptea târziu să lucrați, nu lăsați acest proiect pentru mai încolo, căci aveți destulă energie și forță de muncă pentru a termina orice sarcină vi s-ar da.

   Pești

Când vine vorba de familie, trebuie să apelați la întregul dumneavoastră arsenal de calm și tact. Nu puteți să-i schimbați, dar încercați să negociați câteva puncte dintr-un regulament de ordine interioară a evenimentelor comune.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.