Acasă Horoscop Horoscop 18 octombrie 2007

Horoscop 18 octombrie 2007

DISTRIBUIȚI

Citește mai jos horoscopul pentru astăzi.

   Berbec

Cu toate că nu sunteți recunoscuți drept cele mai încrezătoare persoane, astăzi aveți de-a face cu o situație ce vă scapă de sub control. Surprinzător este că problema are legătură cu o persoană la care vă așteptați cel mai puțin.

   Taur

Dacă ați avut vreo ceartă cu cineva din anturaj în ultima vreme, acum e momentul să vă împăcați. După conciliere, veți avea o relație mult mai relaxată și mai încrezătoare.

   Gemeni

O problemă foarte gravă a unui prieten este doar un mic detaliu pentru dumneavoastră. Ideea e că nu vă va crede decât dacă îi arătați cât de ușor v-ar fi să-l ajutați, dacă vă permite.

   Rac

Alternanța de la bine la rău a situațiilor cu care vă confruntați pe parcursul întregii zile, dacă nu vă aduce niciun beneficiu, măcar vă ține spiritul treaz. Nu vă veți plictisi deloc.

   Leu

Chiar dacă sunteți extrem de încântați de noua dumneavoastră achiziție, încercați să nu vă lăudați prea mult apropiaților, căci aceștia au prea multe probleme personale pentru a fi atenți la detaliile expuse.

   Fecioară

Aveți posibilitatea de a vă ține de planurile pe care le-ați făcut pentru  progresul carierei dumneavoastră, în același timp cu sarcinile pe care vi le dă actuala conducere. Sunteți plini de energie pozitivă și de optimism.

   Balanță

Trebuie să fiți cu ochii în patru astăzi, deoarece aveți tendința de a nu observa toate detaliile sarcinilor pe care le aveți de îndeplinit. Puțină atenție nu strică niciodată.

   Scorpion

Astăzi sunteți extrem de deschis la munca în echipă și la cerințele colectivului din care faceți parte. Nu vă va părea rău apoi când veți observa ce rapid ați terminat proiectele propuse.

   Săgetator

Cu toate că sunteți renumiți pentru felul în care vă place să nu stați prea mult timp în același loc, astăzi faceți exact contrariul și vă complaceți în situația existentă. Nu vreți nicio schimbare, niciun demers care să modifice starea în care vă aflați.

   Capricorn

Nu vreți sub nicio formă să fiți al doilea din cadrul jocului. Ambiția nemăsurată poate duce, însă, la decizii greșite, iar anturajul dumneavoastră să aibă de suferit. Nu vă puteți doar bucura de plăcerea participării?

   Vărsător

Vă simțiți foarte obosiți, cu toate că nu ați mai făcut prea multă treabă în ultimul timp. Poate este doar reculul relaxării subite, oricum, nu veți sta prea mult în această stare.

   Pești

Vă simțiți foarte obosiți, cu toate că nu ați mai făcut prea multă treabă în ultimul timp. Poate este doar reculul relaxării subite, oricum, nu veți sta prea mult în această stare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.