Home Horoscop Horoscop 19-05- 2009

Horoscop 19-05- 2009

DISTRIBUIŢI

Citește mai jos horoscopul pentru astăzi.

 

Berbec – Relațiile familiale se îmblânzesc. Apare respectul între parteneri și se manifestă o grijă tandră.

 

Taur –  Discuțiile de la serviciu sunt supărătoare pentru că anunță schimbări neplăcute. Elementele de îngrijorare sunt exagerate.

 

Gemeni – Dexteritatea vă salvează de situațiile în care s-ar fi putut produce pagube mari. Rupeți deliberat acte ori renunțați la înțelegeri contractuale foarte supărătoare.

 

Rac – Vi se iau niște atribuții, pe care le considerați o adevărată corvoadă. Întorsăturile nu vor produce mari necazuri, ci situații profesionale oarecum amuzante.

 

Leu – Foarte multă creativitate și inspirație, la fel ca și dorința de a se afirma. Vă gândiți la viitor într-o manieră originală.

 

Fecioară – Situația familială se ameliorează, însă problemele locative vă dau mari bătăi de cap. Rudele nu agreează planurile dvs. de viitor și se manifestă destul de agresiv.

 

Balanță – Preferați o dispută în toată regula unor reacții „leșinate“ și ipocrite. Nu mai aveți încredere în nimeni și faceți greșeala să vă dezvăluiți public această stare.

 

Scorpion – Uimiți anturajul prin naturalețe și noutăți. Considerați că nu aveți nimic de ascuns și că cei din jur se vor bucura pentru dvs.

 

Săgetător – Oscilați între două iubiri ori între celibat și căsătorie. Ați primit atâtea sfaturi de la rude și prieteni, încât există pericolul de a vă încăpățâna să faceți totul pe dos.

 

Capricorn – Munciți într-un ritm atât de alert că toți cunoscuții își dau seama că nu-l veți putea păstra prea mult timp.

 

Vărsător – Vă doriți un moment de liniște pentru a putea reflecta la situația dvs. sentimentală.

 

Pești – Nu este o zi favorabilă deplasărilor, în primul rând pentru că sunteți cam distrat.

POSTAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.