Acasă Horoscop Horoscop 19-12- 2008

Horoscop 19-12- 2008

DISTRIBUIȚI

Citește mai jos horoscopul pentru astăzi.

   Berbec

Nevoia de afecțiune este mai mare ca niciodată. Vrei să fii răsfățat și înțeles. Totuși nu adopta atitudinea de copil răsfățat și în fața persoanelor pe care le cunoști foarte puțin, vor crede ce e mai rău despre tine.

 

 Taur

Abia ce te-ai întors dintr-o călătorie și ești anunțat că trebuie să pleci din nou la drum. Vestea nu prea te bucură, dar n-ai ce face. Te adaptezi situației.

   Gemeni

Autoritatea îți este contestată și reacționezi foarte dur la critici. Crezi că esti nedreptățit și “pasezi” responsabilitatea pe umerii altcuiva.

   Rac

Ai avut un conflict cu persoana iubită și ai rămas singur și trist. |ncerci să-ți refaci rănile și să vezi și partea bună a lucrurilor.

   Leu

Cineva trebuie să renunțe la orgoliu și nu vrei în ruptul capului să fii tu acela. Crezi că ai dreptate și argumentele tale sunt justificate. Încearcă, totuși, să vezi lucrurile și din perspectiva celeilalte persoane.

   Fecioară

Azi pui mare preț pe aspectul tău fizic. |Îți schimbi coafura, garderoba sau pur și simplu ai o altă atitudine. Cei din jur vor observa imediat această schimbare și te vor felicita pentru alegerea făcută.

   Balanță

Oriunde ai merge, întâlnești situații conflictuale. La început te amuză, oarecum, aceste situații, dar pe măsură ce ziua trece, începi să te simți din ce în ce mai stresat.

   Scorpion

Faci victime printre reprezentanții sexului opus și orgoliul îți este satisfăcut la maxim.

   Săgetator

Toate bune și frumoase astăzi. La serviciu îți faci treaba cum trebuie, acasă toate sunt puse la punct, prietenii îți sunt mai aproape ca nicodată.

   Capricorn

Planurile îndrăznețe pe care le ai încep să prindă contur. Te bucuri dar îți este și teamă ca ceva să nu decurgă conform planului. Stai liniștit, nu depinde totul numai de tine.

   Vărsător

În sfârșit cei din jur încep să aprecieze tot ceea ce faci pentru ei. Primești mulțumiri neașteptate și nu prea știi cum să te comporți. Faci față noii situații cu brio.

   Pești

Norocul este de partea ta. Ai șansa să câștigi la loto, să primești pe neașteptate o sumă de bani sau să fii promovat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.