Acasă Horoscop Horoscop 19 noiembrie 2007

Horoscop 19 noiembrie 2007

DISTRIBUIȚI

Citește mai jos horoscopul pentru astăzi.

   Berbec

Ideile dumneavoastră nu au fost cele mai bune până acum, de aceea ar trebui să aveți mereu un carnețel la dumneavoastră, pentru a vă nota ce vedeți în jur.

   Taur

Veți afla ceva nou despre un apropiat, chiar membru al familiei, iar dacă intuiția vă dă semnale de alarmă, n-o ignorați.

   Gemeni

Anumite evenimente de pe parcursul zilei de azi vă vor scoate în afara competiției, dar nu este un capăt de țară, veți reveni extrem de repede.

   Rac

Sunteți sufletul grupului, iar prietenii nu uită să remarce acest lucru, ceea ce vă dă o stare de bine.

   Leu

Cereți concentrarea de la colaboratori și nu renunțați la conducere, pentru că meritați. Refaceți anumite legături cu cineva pe care l-ați ignorat.

   Fecioară

Ziua de azi se târăște pentru dumneavoastră, în special la servciu, dar nu este așa de grav să mai încetiniți puțin ritmul.

   Balanță

Situația este extrem de încordată în jurul dumneavoastră, așa că e cazul să apelați la celebra flexibilitate pe care o dețineți.

   Scorpion

Creativitatea dumneavoastră atinge astăzi apogeul, așa că profitați și compuneți ceva, sau măcar notați-vă gândurile, poate ieși o capodoperă.

   Săgetator

Din nou simțiți nevoia de schimbare și vă îndreptați spre noi orizonturi. Ceea ce nu vă convine este că trebuie să mai renunțați la câteva lucruri din viața de acum.

   Capricorn

Dispoziția dumneavoastră spre voluntariat vă va aduce multe bucurii și mai ales noi cunoștințe în grup.

   Vărsător

Dacă vă hotăți să ajutați un apropiat astăzi, nu o să fie o acțiune așa de simplă precum vi s-a părut când ați gândit-o

   Pești

Sunteți pregătiți din toate punctele de vedere pentru următorul pas al vieții dumneavoastră. Nu vă lăsați influențat de persoanele din jur, vedeți-vă de treaba dumneavoastră.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.