Acasă Horoscop Horoscop 19 octombrie 2007

Horoscop 19 octombrie 2007

DISTRIBUIȚI

Citește mai jos horoscopul pentru astăzi.

   Berbec

Sunteți singurii care văd exact ce trebuie făcut pentru viitor, dar nu toată lumea împărtășește viziunea dumneavoastră. Încercați întâi să faceți ce este trecut în dreptul dumneavoastră și veți vedea că ceilalți vă vor imita.

   Taur

Indiferent unde vă veți duce, tot va exista cineva care să încerce să vă înnebunească. Unii o fac intenționat, alții, doar din greșeală. Încercați să aveți răbdare cu ambele categorii.

   Gemeni

Veți surprinde pe cineva cu schimbarea de direcție într-o problemă ce privea mai multe persoane din anturaj. Nu trebuie să vă justificați poziția, atât timp cât vă simțiți mult mai bine după hotărârea luată.

   Rac

Nu vă bazați pe capacitatea dumneavoastră intelectuală la nesfârșit, căci toate obosesc la un moment dat. Pentru început, puțină relaxare nu strică.

   Leu

Chiar dacă nu vă convine deloc situația actuală, nu sunt multe lucruri pe care le puteți face în această privință. Adaptați-vă și faceți schimbări în planurile propuse din punctul dumneavostră de vedere.

   Fecioară

Încercați să lăsați și pe altcineva să-și expună ideile și fiți mai deschiși la un dialog, căci veți afla lucruri deosebit de interesante în expunerea lui.

   Balanță

Aveți o foarte puternică abilitate de a fi înțeleși sau plăcuți de toată lumea astăzi. Ar trebui să vă folosiți de această fază pentru a vă împăca cu cineva care v-a greșit altădată sau să vă faceți noi legături sociale.

   Scorpion

Spațiul dumneavoastră de lucru este extrem de aglomerat și asta vă sâcâie de mai mult timp. Nu mai amânați și faceți ceva, măcar schimbați locul mobilierului.

   Săgetator

Vă merge mintea brici astăzi, iar ideile se îmbulzesc în capul dumneavoastră. Dificil va fi doar să vă convingeți colaboratorii și șefii de valoarea proiectelor propuse de dumneavoastră.

   Capricorn

Este momentul pentru a încerca niște schimbări în viața dumneaovastră, chiar de o bruscă modificare a direcției în care mergeți acum, măcar pentru a vă mai potoli gândurile ce nu vă dau pace.

   Vărsător

Sunteți într-o poziție favorabilă și reușiți să influențați o mulțime de oameni să facă ceea ce dumneavoastră propuneți. Nu ratați această șansă, lucrurile pot merge din ce în ce mai bine pentru dumneavoastră!

   Pești

Vă faceți doar planuri în stil mare, iar ideile dumneavoastră vor schimba cursul vieții întregii familii în bine, așa că încercați să-i convingeți să se lase pe mâinile dumneavoastră.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.