Acasă Horoscop Horoscop 2 noiembrie 2007

Horoscop 2 noiembrie 2007

DISTRIBUIȚI

Citește mai jos horoscopul pentru astăzi.

   Berbec

Sunteți plini de energie, așa că alergați, înotați, faceți oricare altă activitate care să vă ajute să ardeți ceva calorii și să vă simțiți mai bine.

   Taur

Nu vă străduiți să faceți pe toată lumea să înțeleagă viața așa cum o faceți dumneavoastră și nici nu le spuneți celor din jur verde în față ce gândiți despre ei.

   Gemeni

Sunteți extrem de conectați la tot ce se întâmplă în jur, iar vitalitatea dumneavoastră devine inspirație pentru colaboratori și apropiați.

   Rac

Aveți grijă să nu vă gândiți prea mult la trecut, căci pierdeți oportunități bune ale viitorului.

   Leu

Toate lucrurile par să se îndrepte spre direcția dictată de dumneavoastră, așa că nu ați muncit degeaba atât de mult.

   Fecioară

 Chiar dacă aveți un exces de altruism, nu este așa ușor să-i ajuți pe cei din jur, mai ales pe cei din familie. Puteți să-i sprijiniți cu câteva vorbe bune.

   Balanță

Ar fi ideal astăzi să vă întâlniți cu prietenii și să depănați amintiri. Dacă aceștia nu vă împărtășesc viziunile, ieșiți singuri, sigur veți întâlni pe cineva.

   Scorpion

 Dacă provocarea noilor proiecte este mai mare decât sunteți obișnuiți, gândiți-vă că nu este așa ușor să urcați pe scara ierarhică.

   Săgetator

Aveți multe de spus și găsiți și cuvintele potrivite pentru a vă face înțeleși. Sunt mulți cei care stau să vă asculte și să vă ceară sfatul.

   Capricorn

Păstrați-vă calmul atunci când observați că toți apropiații vă caută doar când au nevoie de diverse favoruri. Fiți diplomați și nu vă faceți prea multe griji.

   Vărsător

 Nu vă blocați într-o atitudine de culpabilitate pentru o problemă, veți pierde din vedere alte sarcini și veți rămâne în urmă cu proiectele.

   Pești

Nu vă mai băgați între prieteni, lăsați-i să se certe între ei, căci stabilirea unor anumite părți vă va lăsa la mijloc.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.