Home Horoscop Horoscop 20-02- 2009

Horoscop 20-02- 2009

DISTRIBUIŢI

Citește mai jos horoscopul pentru astăzi.

 

Berbec – Trebuie să alegeți între doi colaboratori ori între două contracte despre care nu prea aveți informații. Compromisurile sunt inacceptabile și ștergeți cu buretele ofertele.

Taur –  Nu prea mai faceți față activităților pe care trebuie să le finalizați de unul singur. Veți reuși să vă luați revanșa doar dacă vă recunoașteți limitele și acceptați aliați.

 

Gemeni – Faceți ca întreaga familie să intre în criză prin afirmații pe care le susțineți cu deplină sinceritate. Descoperiți curând că trebuie să fiți mult mai diplomat cu toți!

 

Rac – Nu v-ați integrat deloc în contextul socio-profesional și de abia așteptați să se ivească o posibilitate de a „evada“. Pentru moment, bugetul minim vă ține pe loc.

 

Leu – Faceți schimbări profesionale majore și vă sunt recunoscute fără dubiu calitățile de lider. Aproape că nu mai suportați succesul, ce este condiționat de drumuri.

 

Fecioară – O parte dintre colegi încearcă să vă critice și să vă maculeze imaginea de persoană meticuloasă și pragmatică. Vi se imprimă ideea unei autorități inexistente.

 

Balanță – Luați decizii importante și acceptați schimbări la care în trecut nici nu îndrăzneați să vă gândiți. Nu aveți puterea să tăiați răul din rădăcină și apelați la diplomație.

 

Scorpion – Este posibil să vă îndrăgostiți iremediabil ori trebuie să suportați atențiile unei persoane atrase de dv. ca fluturele de lampă. Vă simțiți oricum amenințat.

 

Săgetător – Construiți un alt plan de afirmare și doriți să „târâți“ prin forță cu dv. și persoanele pe care le îndrăgiți. Noțiunea de justiție devine pentru dv. foarte maleabilă.

 

Capricorn – În afara ordinelor pe care le emiteți din cinci în cinci minute, cam călcați în picioare delicatețea unor persoane fragile și imature. Oscilațiile și îngăduința dispar definitiv.

 

Vărsător – Emoțiile dv. se schimbă de la o oră la alta. Cei care lucrează cu străinii primesc oferte de a călători și se bucură în primul rând pentru că vor fi lipsiți de supraveghere!

 

Pești – Vă achitați cea mai mare parte din datorii și promiteți ca altă dată să nu vă mai lăsați pradă tentațiilor costisitoare. Amicii vă anunță pe neașteptate că se căsătoresc.

POSTAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.