Acasă Horoscop Horoscop 20 noiembrie 2007

Horoscop 20 noiembrie 2007

DISTRIBUIȚI

Citește mai jos horoscopul pentru astăzi.

   Berbec

Inițiați proiecte după proiecte, chiar dacă este vorba de afaceri în stil mare, sau doar de noi locuri de distracție pe care le găsiți chiar dumneavoastră.

   Taur

Degeaba încercați să vă împotriviți progresului, tot la aceeași concluzie veți ajunge. Ar fi bine să vă apucați de treabă, n-o va face nimeni în locul vostru.

   Gemeni

Țineți ochii larg deschiși și nu vă bazați pe niciun sfat de la cei din jur, deoarece sunt interesați de ascensiunea în ierarhie.

   Rac

Cheltuiți cam mult și adânciți datoriile dumneavoastră și ale familiei. În afară de asta, ați uitat să vă ajutați un prieten și asta vă aduce o bilă neagră.

   Leu

Niciodată nu e prea târziu să învățați din experiențele altora, așa că priviți atenți în jur și concentrați-vă pe cei care au ceva de spus.

   Fecioară

Acceptați-vă colaboratorii așa cum sunt, căci ciudățenia lor nu se transmite și la munca depusă.

   Balanță

Orice ați face, nu vă întoarceți de la jumătatea drumului înapoi, căci vă stăpâniți emoțiile mult mai bine decât înainte.

   Scorpion

Sunteți foarte concentrați asupra sarcinilor ce vi s-au dat de rezolvat, iar controlul dumneavoastră asupra tuturor evenimentelor vă face un mic star.

   Săgetator

Vă merg toate foarte bine, atât profesional, cât și personal. Nu este nevoie să vă gândiți la viitor, este mai bine să trăiți clipa și să vă bucurați de ce aveți.

   Capricorn

Trebuie să preluați controlul asupra situației din casa dumneavoastră, înainte de a pierde și ultimele fărâme de respect de la cei jur.

   Vărsător

Bucurați-vă de atmosfera caldă și calmă  din jurul dumneavoastră, căci sunteți în mare parte răspunzători pentru ea.

   Pești

Nu sunteți singurii confuzi și pierduți în detalii din anturaj, pe toți i-a prins pe nepregătite situația aceasta prin care treceți. Totul se va clarifica în curând.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.