Acasă Horoscop Horoscop 20 octombrie 2008

Horoscop 20 octombrie 2008

DISTRIBUIȚI

Citește mai jos horoscopul pentru astăzi.

   Berbec

  

Este o zi bună pentru decizii în privința relațiilor. Chiar dacă situația financiară nu vă satisface, să nu vă îngrijorați. Banii vor apărea la momentul oportun.

   Taur

— Intuiția vă ajută să găsiți o metodă originală pentru a face schimbări în viața socială. Nu ratați această ocazie favorabilă! Puteți obține satisfacții majore în viitorul apropiat.

   Gemeni

– Aveți un succes deosebit în activitățile intelectuale și în societate. În partea a doua a zilei încasați o sumă importantă dintr-o colaborare.


   Rac

– S-ar putea să întâmpinați dificultăți pe plan sentimental. În afaceri puteți să faceți proiecte de viitor și să vă puneți în aplicare cunoștințele.
Aveți șanse să obțineți beneficii mari.

   Leu

– Zi favorabilă realizărilor pe plan social și material, dar să nu vă așteptați ca rezultatele să apară imediat. S-ar putea să plecați într-o călătorie neplanificată.

   Fecioară

– Sunteți în formă și vă adaptați cu ușurință la situații noi. Este o zi favorabilă comunicării cu prietenii și cu membrii familiei. Nu exagerați cu sfaturile pe care le oferiți!

   Balanță

– Sunteți într-o formă intelectuală deosebită care vă facilitează relațiile cu cei din jur. Sunteți capabil să acordați atenție problemelor celorlalți și să le oferiți sfaturi utile.

   Scorpion

— Demarați cu bine o nouă afacere și faceți planuri de viitor în legătură cu o investiție pe termen lung. Partenerul de viață vă susține. Vă sfătuim să evitați speculațiile

   Săgetator

– Ai mult de lucru, agenda este încărcată de sarcini dificile, dar ești genul de om care iubește munca, nu fuge de efort și, atunci când își asumă o responsabilitate, oricât de grea ar fi, depune pasiune și suflet.

   Capricorn

– Intuiția și simțul practic vă ajută azi în afaceri. Dacă vi se propune o asociere într-o nouă afacere, nu vă grăbiți să refuzați. Perspectivele sunt foarte promițătoare.

   Vărsător

Vă decideți să amânați o călătorie din cauza dificultăților financiare. Astăzi aveți posibilitatea să realizați proiecte ambițioase pe termen lung.

   Pești

Se conturează o zi excelentă în afaceri. Investițiile pe termen lung sunt favorizate. Traversați o perioadă în care puteți rezolva multe probleme financiare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.