Acasă Horoscop Horoscop 21 noiembrie 2007

Horoscop 21 noiembrie 2007

DISTRIBUIȚI

Citește mai jos horoscopul pentru astăzi.

   Berbec

Sunteți extrem de ocupați, dar nici nu vă imaginați altfel această perioadă din viața dumneavoastră. Alergați de la o sarcină la alta cu viteza luminii.

   Taur

Dacă aveți de gând să vă duceți la cumpărături astăzi, luați un prieten sau un coleg cu dumneavoastră, căci apoi veți avea regrete referitor la ce ați achiziționat.

   Gemeni

Ar cam fi timpul să vă ocupați de agenda telefonică, sunt acolo niște persoane care nu au mai fost sunate de mult timp. Găsiți-vă timp și pentru cei care nu au fost sunați niciodată, deși ați fi vrut acest lucru.

   Rac

E momentul să stați cuminți în banca dumneavoastră, căci dacă nu provocați pe nimeni, s-ar putea să fiți și dumneavoastră mai liniștiți.

   Leu

Sunteți plini de energie și de poftă de viață, așa că profitați și faceți modificări pe lângă casă sau prin birou.

   Fecioară

Ideile și planurile pe care le inițiați astăzi vor avea efecte pozitive abia peste câteva luni, atât asupra muncii, cât și asupra familiei și vieții personale.

   Balanță

Sunteți copleșitori și strălucitori în același timp: dragostea și afacerile vor fi ușor de împletit astăzi, iar la sfârșitul zilei veți avea multe de câștigat.

   Scorpion

Nu vă neglijați sănătatea și nu uitați că și stresul poate aduce daune corpului dumneavoastră. Încercați să vă enervați mai puțin și să priviți altfel conflictele.

   Săgetator

Nu vă mai gândiți la acel ceva ce vă chinuie conștiința în ultimul timp, nici nu mai este de actualitate. Sunteți oameni de acțiune, așa că treceți peste detaliile minore ce vă țin pe loc.

   Capricorn

Astăzi ați ajuns la final, dar asta nu înseamnă ceva rău. Vă veți da seama că ați terminat proiectele cu stupoare, atât de implicat ați fost în ultimul timp.

   Vărsător

Astăzi veți demonstra ce adevărată este afirmația că dețineți o minte sclipitoare. Va fi ușor pentru dumneavoastră să descurcați ițele planurilor anturajului.

   Pești

Zâmbiți și treceți mai departe dacă cineva de la serviciu încearcă să vă distragă atenția pentru a vă discredita în fața șefului apoi. Nimeni n-o să poată să vă contrazică astăzi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.