Acasă Horoscop Horoscop 22 octombrie 2007

Horoscop 22 octombrie 2007

DISTRIBUIȚI

Citește mai jos horoscopul pentru astăzi.

   Berbec

Anumite lucruri din trecutul dumneavoastră vin acum să vă bântuie sau să vă ajute, depinde de cum priviți. Nu tot timpul aveți noroc sau vi se întâmplă toate după pofta inimii. 

   Taur

Aveți nevoie de cel mai larg auditoriu pentru ce v-ați propus astăzi să faceți și mai ales pentru satisfacerea alter-ego-ului dumneavoastră.

   Gemeni

Evenimentele vă scapă de sub control astăzi, dar așa e tot timpul în viață; nu toată lumea dansează după cum cântați, trebuie să vă obișnuiți și cu rebelii.

   Rac

Beneficiați de un nou avertisment din partea intuiției dumneavoastră, așa că aveți grijă cui vă confesați astăzi.

   Leu

Creativitatea dumneavoastră a ajuns la nivelul maxim, iar asta se poate observa în absolut orice faceți de la planurile de ascensiune în ierarhia socială, până la o nouă prezentare a mâncării în propria bucătărie.

   Fecioară

Trebuie să vă ocupați puțin și de colegii dumneavoastră, sunt din ce în ce mai aiuriți și mai confuzi în ceea ce privește sarcinile comune. Înarmați-vă cu calm, tact și energie creativă.

   Balanță

Astăzi găsiți mai multă plăcere în micile detalii ale vieții, decât în marile succese profesionale. De fapt, resimțiți din plin efectul unei munci stresante și soluția este relaxarea.

   Scorpion

Aveți un spirit ludic extrem de dezvoltat astăzi, iar ca urmare, orice sarcină, chiar și cele birocratice vi se par o simplă joacă. Ați avea o zi minunată dacă reușiți să-i convingeți și pe colegi să intre în jocul dumneavoastră.

   Săgetator

Ceva ce părea fără importanță vă dă peste cap toate panurile, precum și gândurile. Nu vă lăsați prea mult afectați, este doar o fază a vieții dumneavoastră.

   Capricorn

De obicei nu vă luați după ce spune lumea din jur, dar astăzi ceea ce auziți, coincide cu ceea ce vă dictează și instinctul. Nu rămâneți prea mult pe gânduri, căci trece oportunitatea.

   Vărsător

Mintea și spiritul dumneavoastră se află la un nivel extrem de ridicat, așa că ați putea încerca să vă integrați dorințele dumneavoastră arzătoare în lumea reală în care sunteți obligați să trăiți.

   Pești

Astăzi este o zi ideală pentru a începe noi afaceri sau a le da un alt curs celor vechi, deoarece vitalitatea și puterea intelectuală deținută este maximă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.