Acasă Horoscop Horoscop 23-01- 2009

Horoscop 23-01- 2009

DISTRIBUIȚI

Citește mai jos horoscopul pentru astăzi.

   Berbec

Dimineață sunteți nemulțumit din cauza unui partener de afaceri, care vă scoate din sărite. Cel mai bun lucru este să vă prefaceți că nu observați nimic, și să faceți pe prostul.

 

 Taur

Un prieten nu își respectă promisiunea făcută cu puțin timp în urmă, ceea ce vă scoate din sărite. Nu are rost să vă enervați, mai ales că s-ar putea să aibă dreptate.

   Gemeni

Aveți de făcut mai multe drumuri scurte și sunteți nevoit să faceți cheltuieli mici, dar multe. Dacă nu vă ajung banii, puteți să apelați la cunoscuți.

   Rac

Este o zi favorabilă schimbărilor în cămin și drumurilor scurte în interesul familiei. Vă sfătuim să țineți cont și de părerea partenerului de viață, și să nu faceți cheltuieli prea mari.

   Leu

Sunteți plin de idei și dați dovadă de ingeniozitate. Ați putea să demarați o afacere, dar vă lipsește un singur lucru:banii. Vă sfătuim să cereți un împrumut de la o rudă înstărită, pentru că aveți șanse de reușită.

   Fecioară

Simțiți nevoia să faceți schimbări acasă, să reamenajați căminul și sunteți tentat să cheltuiți mulți bani. Fiți atent ce decizii luați mai ales cele care implică și banii.

   Balanță

Aveți de luat o decizie dificilă. Dacă nu reușiți să vă faceți timp și pentru familie și prieteni, riscați să ajungeți la conflicte și chiar să rupeți relații vechi.

   Scorpion

Vă recomandăm să nu vă faceți planuri pentru ziua de azi pentru că o să fie unii care o să vi le dea peste cap. Survin numeroase evenimente neprevăzute, care vă obligă să vă schimbați programul.

   Săgetator

Financiar nu stați foarte bine, dar perspectivele sunt bune. Puteți să țineți cont de intuiție, dar ascultați și sugestiile partenerului de viață!

   Capricorn

La serviciu nu refuza din start o propunere inovatoare a unuia dintre colaboratori! Dă-i ocazia să-și demonstreze talentul și abilitățile. Vei rămâne foarte surprins.

   Vărsător

Astăzi ai o fire de artist, dar ești prea modest, în dauna interesului propriu. Ești discret, înțelept și cult. Vei câștiga admirația șefilor și al asociaților tăi.

   Pești

Favoritele zilei de astăzi sunt întâlnirile din plan sentimental. Dacă ești liber, îți vei găsi jumătatea printre cunoștințele unui vechi prieten.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.