Acasă Horoscop Horoscop 23 noiembrie 2007

Horoscop 23 noiembrie 2007

DISTRIBUIȚI

Citește mai jos horoscopul pentru astăzi.

   Berbec

Chiar dacă aveți impresia că toată lumea așteaptă să faceți ceva dintr-o datorie morală, acționați numai după ce vă dictează instinctul.

   Taur

Cheltuiți fără măsură și fără regrete, astăzi este timpul să vă răsfățați. Viața poate fi dulce, dacă și cheltuiți puțin pentru asta.

   Gemeni

Faceți-vă timp pentru o scurtă curățenie prin acte, deoarece viitoarea desfășurare de acțiuni va necesita o atenție sporită.

   Rac

Nici dumneavoastră și nici apropiaților nu vă vine a crede ce noroc aveți astăzi. Chiar și ideile spuse în joacă, într-o pauză, devin planuri viabile.

   Leu

Chiar dacă nu aveți un punct de vedere greșit, nu este cazul să vi-l impuneți, totuși, cu orice preț. Acționați cu mai mult calm și tact.

   Fecioară

Aveți o mare disponibilitate pentru introspecție și meditație. Profitați și faceți-vă o analiză a sentimentelor.

   Balanță

Vă simțiți puțin dați la o parte de cineva apropiat și nu realizați de ce. Este timpul pentru o lungă discuție pentru a afla ce nu vi se spune cu adevărat.

   Scorpion

Nu trebuie să verificați adevăratele motive pentru care apropiații vor să rătăcească fără sens prin împrejurimi, acompaniați-i, dacă simțiți nevoia sau lăsați-i să-și descarce energia negativă.

   Săgetator

Nu vă lăsați prinși în detalii, că pierdeți firul adevăratei afaceri. Nu este de bun augur nicio distragere a concentrării sau a atenției, așa că reveniți-vă.

   Capricorn

Nu există astăzi o problemă sau o situație la care să nu găsiți soluția cea mai bună, așa că o să aveți, inevitabil, parte și de invidia celor din jur.

   Vărsător

Ar cam fi timpul să vă căutați rudele cu care nu ați mai comunicat de ceva vreme și să le oferiți câteva momente plăcute la un pahar de vorbă.

   Pești

Îndepărtați-vă puțin de problemele financiare ce vi se par importante și acordați ceva timp sentimentelor și energiilor creative pe care le-ați ignorat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.