Acasă Horoscop Horoscop 23 octombrie 2007

Horoscop 23 octombrie 2007

DISTRIBUIȚI

Citește mai jos horoscopul pentru astăzi.

   Berbec

Vă concentrați pe ideea de familie astăzi și lăsați deoparte toate grijile de la serviciu. Inițiativa e lăudabilă, având în vedere faptul că i-ați cam neglijat în ultimul timp pe cei dragi.

   Taur

Săpați adânc în baierele minții și găsiți ideea cea mai nebunească pe care ați avut-o anul acesta, căci e momentul oportun pentru a o pune în aplicare, chiar dacă vi se pare incredibil.

   Gemeni

Aveți puține probleme cu imaginația astăzi, așa că încercați să vă concentrați energia asupra sarcinilor birocratice și apoi să vă odihniți puțin.

   Rac

Vă trebuie mult tact dacă doriți să vă ajutați un apropiat, căci va fi foarte greu să reușiți să vă feriți de cei din jur, având în vedere că e foarte orgolios.

   Leu

Nu trebuie să cheltuiți o mică avere dacă vreți să vă satisfaceți gustul estetic, puteți să vă duceți dumneavoastră la un muzeu, nu să-l aduceți acasă!

   Fecioară

Spuneți un "nu" hotărât oricărui proiect ce vi se propune, chiar dacă vi se pare tentant la prima vedere. Sunteți extrem de ocupat în ultimul timp, și ar însemna să vă întindeți mai mult decât vă ajunge plapuma.

   Balanță

Încercați să vă condimentați puțin viața, ați intrat într-un unghi mort din punct de vedere al distracției. Fiți mai îndrăzneți cu imaginea dumneavoastră, apelați mai des la puternica energie de care dispuneți.

   Scorpion

Sunteți pregătiți pentru o nouă expediție profesională, căci ambiția dumneavoastră vă roade puternic. Ar fi păcat să nu încercați să vă îndepliniți visele, atunci când sunt atât de aproape.

   Săgetator

Astăzi este momentul ideal pentru a vă întreba încotro mergeți, căci în curând veți fi prins într-un torent de situații nebunești și nu veți mai reuși să mai îndreptați cursul spre drumul corect.

   Capricorn

Dacă puteți, astăzi ar trebui să vă stabiliți toate întâlnirile importante de afaceri sau interviurile pentru o slujbă, căci aveți o intuiție puternică și știți dinainte ce trebuie să spuneți și când.

   Vărsător

Nu reușiți să vă concentrați asupra sarcinilor ce vi s-au dat astăzi. Faceți un efort, căci toți colaboratorii se bazează pe dumneavoastră.

   Pești

 Vedeți dacă puteți da ultimul impuls proiectelor dumneavoastră, căci, indiferent de ambiția deținută sau de ținta propusă, căci e timpul să vă mai și relaxați și să vă bucurați de ceea ce ați obținut până acum.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.