Acasă Horoscop Horoscop 24 octombrie 2007

Horoscop 24 octombrie 2007

DISTRIBUIȚI

Citește mai jos horoscopul pentru astăzi.

   Berbec

Vitalitatea dumneavoastră îi va molipsi în curând și pe colaboratorii dumneavoastră, ceea ce nu e rău deloc, având în vedere sarcinile dificile pe care trebuie să le efectuați împreună.

   Taur

Vă vine din ce în ce mai greu să vă înțelegeți cu un coleg de la serviciu sau vreun vecin, iar astăzi prezentați riscul de a exploda într-o ceartă teribilă. Vestea bună este că aveți dreptate și ar cam trebui pus la punct.

   Gemeni

Dacă nu încercați dumneavoastră să vă promovați ideile, nimeni n-o va face, așa că luați-vă inima în dinți și vorbiți cât puteți de tare și de răspicat despre ce aveți de gând să faceți.

   Rac

Sunteți puțin cam irascibili astăzi, așa că aveți grijă la reacțiile în cazul unor situații conflictuale. Încercați să nu răspundeți la provocări.

   Leu

Veți întâlni o persoană care reușește să vă schimbe părerea referitor la un subiect pe care apropiații nici nu încercau să-l atingă. Deveniți brusc mai sensibili la părerile altora.

   Fecioară

 Sunteți mai irascibili astăzi din cauza unor colegi ce nu prea își văd de treaba lor. Fenomenul nu este nou, așa că nu trebuie să vă dați peste cap sistemul de valori pentru a-l înțelege.

   Balanță

Puterea dumneavoastră de convingere a ajuns la maximum, așa că folosiți-o pentru afaceri sau comisioane. Singura dumneavoastră problemă în asemenea contacte ar fi doar timpul.

   Scorpion

Astăzi ar cam trebui să vă faceți timp pentru a avea grijă de sănătatea dumneavoastră. Nu este o problemă pe care s-o lăsați pe ultimul loc, așa că nu mai pierdeți timp prețios.

   Săgetator

Vă distrați de minune și vă convine situația actuală cum nu se poate mai bine. Vestea bună este că acest amuzament va avea o influență pozitivă asupra momentelor viitoare din proiectele dumneavoastră.

   Capricorn

Ceva din viața dumneavoastră ajunge la sfârșit, ceea ce înseamnă un lucru bun, rău sau doar o altă treabă terminată. E posibil chiar să nu observați acest lucru decât mult mai târziu.

   Vărsător

Astăzi  dispuneți de o mare oportunitate de vă afirma părerea în fața șefului, a colaboratorilor sau chiar a copiilor dumneavoastră. Informațiile pe care le dețineți lucrează tot în favoarea dumneavoastră.

   Pești

Un apropiat vă vorbește în dodii și în timp ce încercați să vă dați seama despre ce vorbește, reușiți să vă enervați. Încercați să vă păstrați calmul și să așteptați explicațiile celuilalt.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.