Acasă Horoscop Horoscop 25 octombrie 2007

Horoscop 25 octombrie 2007

DISTRIBUIȚI

Citește mai jos horoscopul pentru astăzi.

   Berbec

Vă doriți să faceți lucruri mari astăzi, dar trebuie să vă împingă cineva de la spate să faceți primul pas. Nu vă ignorați visele, lăsați-le să vă ghideze către următoarea încercare a vieții dumneavoastră.

   Taur

În primă fază nu vreți decât să ocoliți problemele ce se ivesc astăzi, dar mai apoi realizați că tot dumneavoastră trebuie să le rezolvați și preluați controlul.

   Gemeni

Astăzi vă puteți exercita pe deplin calitățile de orator, iar vitalitatea dumneavoastră vă aduce un bonus la ședințele cu șeful sau colaboratorii. Nu vă irosiți energia pe oricine, nu toți vor să fie aduși la lumină.

   Rac

Vă înțelegeți de minune cu șeful dumneavoastră sau cu o figură autoritară din anturaj. Evitați birocrația și apelați la diplomație, altfel veți pierde această încredere.

   Leu

Găsiți-vă un alt fel de a vă ocupa de afacerile dumneavoastră. Preluați din spiritul ludic din viața de zi cu zi și jucați-vă și cu lucrurile serioase, astfel veți realiza ce bine e să muncești.

   Fecioară

Vă simțiți însuflețiți și doriți să dați o nouă turnură vieții dumneavostră. Poate că e departe de ceea ce v-ați propus, dar este cu mult mai aproape de ceea ce vă convine.

   Balanță

Sunteți într-o foarte bună formă în ceea ce privește situațiile unu la unu, fie că e vorba despre o întâlnire romantică, fie de un interviu pentru o slujbă. Chiar și confruntările tensionate vă găsesc tot pe postura de învingători.

   Scorpion

Concentrați-vă asupra sănătății dumneavoastră: fizică, psihică sau spirituală, căci va urmă o perioadă extrem de solicitantă în care veți avea nevoie de toate forțele.

   Săgetator

Vă sfatuim să dați importanță existenței copiilor în viața dumneavoastră, fie celor proprii, fie celor ai unor apropiați de care v-ați mai ocupat altădată. Chiar dacă nu vă dați seama imediat, au o mare influență asupra stării de bine din această zi.

   Capricorn

Sunteți puțin cam nervoși astăzi din cauza unei situații care v-a scăpat de sub control. Este necesar să vă calmați pentru următoarele momente ale zilei, altfel riscați să pierdeți mai mult.

   Vărsător

Sunteți extrem de bine recunoscuți pentru ideile dumneavoastră strălucite, iar astăzi nu faceți execpție. Nu cedați în fața tentației de a-i lăsa pe cei din jur să descurce singuri, căci scăpați posibilitatea afirmării personale.

   Pești

Nu sunteți perfect lămuriți în ceea ce privește situația unei noi afaceri, dar vă descurcați cu ceea ce dețineți momentan. Vă veți lămuri în următoarele zile despre ce este vorba, important este să nu ratați o oportunitate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.