Acasă Horoscop Horoscop 26 noiembrie 2007

Horoscop 26 noiembrie 2007

DISTRIBUIȚI

Citește mai jos horoscopul pentru astăzi.

   Berbec

Vă simțiți nostalgici dintr-o dată și cuprinși de un profund dor de casa părintească și copilărie. Sunați-vă rudele și stați de vorbă despre aceste lucruri.

   Taur

Faceți-vă loc între cei cu idei și renunțați la timiditate, căci nu veți mai avea o așa oportunitate prea curând.

   Gemeni

Sunteți dezamăgiți de colaboratori și ar fi bine să nu le arătați acest lucru, căci vor lucra și mai prost sub presiune. Încercați să rezolvați singuri toată treaba.

   Rac

Chiar dacă v-ați bazat dintotdeauna pe intuiție, astăzi ar fi momentul să n-o ignorați deloc, ba chiar s-o ascultați cu sfințenie.

   Leu

Nu cedați așa ușor în fața multitudinii sarcinilor de pe ordinea de zi, sunteți plini de energie creativă și faceți față oricăror greutăți.

   Fecioară

La prima vedere, această zi pare interminabilă și îngrozitoare, dar ar trebui să vedeți că aveți suficient de mulți prieteni ce vă păzesc spatele.

   Balanță

Astăzi ar trebui să respirați adânc și să numărați de mai multe ori până la zece, căci totul în jurul dumneavoastră se desfășoară la o viteză mult mai mică decât ați dori.

   Scorpion

Dacă visele de peste noapte v-au șocat cu o claritate și o viziune perfectă a realității, nu ar trebui să vă mirați, ci să le luați în seamă.

   Săgetator

Nu sunteți prea lămuriți în ceea ce privește această nouă relație din viața dumneavoastră și încercați să vă puneți marile întrebări. Fiți pregătiți și pentru o retragere, chiar dacă nu sunteți genul.

   Capricorn

Petreceți foarte mult timp cu cineva din anturajul dumneavoastră, chiar dacă nu aveți intenții romantice. Este o cauză dreaptă și veți avea mai târziu și de câștigat.

   Vărsător

Cu cât vă gândiți mai mult la micile probleme ale căminului, cu atât mai complicate devin ele, așa că încercați să le treceți cu vederea și să acționați la fel că și înainte: câte una, pe rând.

   Pești

Muzica vă liniștește spiritul și vă aduce cele mai bune idei în prim plan. Faceți-vă timp pentru a asculta orice fel de muzică, pentru bunul mers al lucrurilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.