Acasă Horoscop Horoscop 26 octombrie 2007

Horoscop 26 octombrie 2007

DISTRIBUIȚI

Citește mai jos horoscopul pentru astăzi.

   Berbec

Vă aflați într-o poziție extrem de delicată: pe de o parte trebuie să fiți foarte fermi pe poziție în legătură cu un proiect important, iar pe de altă parte, e necesar un surplus de tact și diplomație.

   Taur

Astăzi vă puteți răsfăța puțin, căci meritați o zi cu multe cumpărături, toate după bunul dumneavoastră plac. Bucurați-vă de aceste momente, fără a vă mai gândi la consecințe.

   Gemeni

Înainte de a merge mai departe cu proiectele, trebuie să vă descotorosiți de obiceiurile mai vechi de a sporovăi fără oprire. Nu vă fie teamă de seriozitate, nu toată lumea apreciază chicotitul și superficialitatea, fie ele de complezență.

   Rac

Este momentul să petreceți ceva mai mult timp în sânul familiei, căci ați cam neglijat-o. Încercați să opriți răcirea relațiilor între cei dragi și dumneavoastră.

   Leu

Vă simțiți centrul universului și asta datorită atenției ce o atrageți cu sau fără voia dumneavoastră. Faima și celebritatea, cel puțin pentru cei ce vă înconjoară, este trecută doar în dreptul dumneavoastră.

   Fecioară

Aveți posibilitatea de a rezolva câteva din problemele cu care v-ați confruntat în ultima vreme. Trebuie doar ceva mai multă analiză a situației per ansamblu, ceea ce nu vă dă prea multe dureri de cap.

   Balanță

Toate o iau razna în jurul dumneavoastră, ceea ce nu vă afectează nici puterea de muncă, nici viziunea limpede asupra situației. Încercați să-i faceți și pe cei din jurul dumneavoastră să privească din același unghi.

   Scorpion

Puterea dumneavoastră stă în improvizație, iar situația va fi iar sub control dacă vă dați seama la timp de acest lucru. Din punct de vedere emoțional, lucrurile amenință să o ia puțin razna, dar nu în sensul negativ.

   Săgetator

Vă aflați într-o dispoziție foarte bună pentru a începe noi proiecte de voluntariat sau de întrajutorare a unor apropiați. Conectarea dumneavoastră la aceste genuri de activități sunt din ce în ce mai dese, dezvăluind o nouă latură.

   Capricorn

Trebuie să vă sistați orice altă activitate ce vă poate distrage atenția de la o afacere mai veche ce astăzi necesită toată concentrarea dumneavoastră, căci a ajuns la termenul limită.

   Vărsător

Veți șoca pe câțiva din anturajul dumneavoastră cu libertatea de a vă exprima mai excentric decât în mod normal. Nu este nicio problemă în ceea ce vă privește, iar pe cei din jur ar trebui să-i intereseze propriile reacții. 

   Pești

Ar fi timpul să vă dedicați o zi întreagă relaxării și ar fi bine ca să începeți chiar cu ziua de azi. Nu vă uitați că aveți multe de făcut; mereu aveți. Încercați să vă petreceți aceste clipe cu familia sau cu cei dragi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.