Acasă Horoscop Horoscop 27 noiembrie 2007

Horoscop 27 noiembrie 2007

DISTRIBUIȚI

Citește mai jos horoscopul pentru astăzi.

   Berbec

Dacă aveți de gând să vă apucați de o treabă pe lângă casă, trebuie să vă gândiți că socoteala de acasă nu se potrivește cu cea din târg și să luați măsuri.

   Taur

În fiecare zi sunteți legați de un anumit mijloc de transport, fie în comun, fie propriu, însă astăzi trebuie să fiți foarte atenți la detaliile tehnice.

   Gemeni

V-ați cam obișnuit să aveți lumea la degetul mic, iar astăzi veți avea mari probleme de adaptare, căci nimeni nu mai este dispus să vă trateze regește.

   Rac

Sunteți într-o mare formă și vă veți impresiona șefii sau colaboratorii cu disponibilitatea dumneavoastră de muncă.

   Leu

Sunteți singurii care încearcă să întrețină o atmosferă de liniște în anturaj, iar acest lucru vă epuizează energia.

   Fecioară

Nu fiți egoiști, nu numai dumneavoastră aveți probleme. Dacă apropiații vă solicită ajutorul, fiți mai darnici cu ideile și sfaturile.

   Balanță

Flexibilitatea vă caracterizează pe tot parcursul zilei, chiar dacă doreați să faceți ceva schimbări de comportament.

   Scorpion

Dacă iar vă chinuie gândul de plimbare, nu vă refuzați această plăcere, doar că de data aceasta încercați ceva nou, cum ar fi să faceți ceva spontan.

   Săgetator

Faceți echipă cu cineva care nu este deloc pe aceeași lungime de undă cu dumneavoastră, iar faptul că pierdeți timp explicându-i ce să facă vă enervează.

   Capricorn

E greu sa fiți singura voce a rațiunii din anturaj, dar dacă sunteți mereu în spate și nu ziceți nimic nu veți ieși prea curând din impas.

   Vărsător

Este bine să vă duceți periodic la analize, dar de data aceasta vă îngrijorați degeaba, nu aveți probleme majore de sănătate, sunteți doar puțin stresați.

   Pești

Sunteți extrem de pricepuți în a spune lucrurilor pe nume astăzi, cu toate că trebuie să schimbați registrul de vreo câteva ori. De mult nu ați mai avut atâta vervă și bună dispoziție.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.