Acasă Horoscop Horoscop 28 noiembrie 2007

Horoscop 28 noiembrie 2007

DISTRIBUIȚI

Citește mai jos horoscopul pentru astăzi.

   Berbec

Dispuneți astăzi de o energie fizică de invidiat, care este copleșitoare pentru cei apropiați. Profitați și rezolvați-vă sarcinile cele mai grele.

   Taur

Încrederea pe care o afișați în forțele proprii poate părea aroganță, de aceea nu vă afișați sentimentele față de oricine.

   Gemeni

Nu ar trebui să vă bateți capul cu utilitatea ideilor dumneavoastră, nu are prea mare importanță dacă le pun șefii în aplicare.

   Rac

În general nu prea agreați datul în spectacol, dar de data asta sunteți chiar starul grupului. Vă exprimați foarte bine trăirile și sentimentele.

   Leu

Fără să știți de ce, ați devenit o adevărată vedetă și nu numai în cercul dumneavoastră, ci și pentru străini. Nu vă impacientați, meritați laudele.

   Fecioară

Chiar dacă sunteți cu mult în urma celorlați, nu vă pierdeți speranța câștigării unui concurs, sunteți capabili de reveniri spectaculoase.

   Balanță

Nu vă neglijați visele și dorințele, dimpotrivă, lucrați profund la ele, este perioada cea mai favorabilă pentru proiectele personale.

   Scorpion

Așteptați-vă la probleme minore cu șeful, respectiv profesorul, dacă sunteți la școală. Sunteți suficient de inteligenți să le rezolvați, totuși.

   Săgetator

Vă ocupați de relațiile dumneavoastră cu rudele, în special cele mai îndepărtate ca locație. Sunteți singurii care puteți rezolva anumite probleme de familie.

   Capricorn

Nu vă enervați pe atitudinea unor apropiați, nu vă este destinată, au și ei problemele lor. Numărați până la zece și apoi răspundeți-le.

   Vărsător

Chiar dacă sunteți recunoscuți drept calculați, nu ar fi rău să acționați o dată și din impuls, în special dacă e vorba de ceva romantic.

   Pești

Trebuie să faceți o delimitare clară între serviciu și familie, amestecul dintre ele nu vă duce decât la energie pierdută.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.