Acasă Horoscop Horoscop 29-01- 2009

Horoscop 29-01- 2009

DISTRIBUIȚI

Citește mai jos horoscopul pentru astăzi.

   Berbec

O zi bună pe plan financiar, chiar dacă apar mici cheltuieli neprevăzute. Relațiile cu cei din jur sunt tensionate pentru că nu ești dispus să faci concesii.

 

 Taur

Explorezi noi posibilități pentru a-ți asigura starea materială în următoarea perioadă. Spre seară pot apărea certuri dacă nu ești mai cumpătat.

   Gemeni

In carieră nimeni nu îți poate citi următorul pas pentru că nu lași nimic la vedere. Cineva din familie îți cere părerea în legătură cu o problemă sentimentală.

   Rac

Vei fi mulțumit de schimbarea materială de care ai parte. Ai grijă să fii cumpătat în cheltuieli. Pentru a te putea bucura de activitățile preferate, rezolvă-ți toate sarcinile la timp.
   Leu

Este o zi favorabilă pentru hobby-uri, activități intelectuale și viață sentimentală. Dacă imaginația nu funcționează la cotele ei maxime, bazează-te pe spontaneitate.

   Fecioară

Disciplina îți facilitează finalizarea unui proiect important. Sărbătorești reușita printr-o ieșire alături de persoanele dragi.

   Balanță

Un start mai rapid îți conferă un avantaj important în fața celorlalți. Nu lăsa lucrurile mărunte să genereze o ceartă cu o persoană dragă.

   Scorpion

Profită de timpul liber pe care îl ai astăzi și ocupă-te de propria persoana. Fă-ți timp pentru hobby-urile și pasiunile tale.

   Săgetator

Partea sentimentală e la cote maxime. Ești cu capul în nori toată ziua și te gândești doar la persoana care ți-a cucerit inima. Cineva s-a îndrăgostit…

   Capricorn

Asigură-te că țelurile tale cele mai înalte sunt și realizabile. Nu fi agresiv cu cei care te-au dezamăgit, vei regreta mai apoi.

   Vărsător

Iți vei petrece majoritatea timpului făcând lucruri de rutină. După ce termini mărunțișurile ai timp să te ocupi de ceva care îți face cu adevărat plăcere.

   Pești

Stabilești obiective profesionale pe care musai trebuie să le îndeplinești. Entuziasmul te cuprinde și visezi cu ochii deschiși la viitor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.