Acasă Horoscop Horoscop 3 decembrie 2007

Horoscop 3 decembrie 2007

DISTRIBUIȚI

Citește mai jos horoscopul pentru astăzi.

   Berbec

Astăzi aveți chef de muncă și mai ales de inițiere de proiecte. Dacă puteți să cooptați și câțiva prieteni, veți avea un succes răsunător.

   Taur

Aveți prea mult timp liber și vă simțiți prea bine astăzi, ceea ce vă va transforma în leneși. Priviți cu atenție agenda și, dacă nu sunt lucruri urgente pe ea, nu ratați ocazia de a vă relaxa.

   Gemeni

Aveți parte de prea multă energie pentru a vă face griji pentru ce vă rezervă viitorul. Probleme apar oricum, iar soluțiile vă sunt la îndemână.

   Rac

V-ați întins mai mult decât vă ține plapuma, iar acum aveți doar două soluții: ori apăsați puternic pe pedală, ori mai renunțați la anumite sarcini.

   Leu

Cu toate că aveți fix aceleași sarcini ca și în alte zile, vă simțiți dărâmați, ceea ce nu poate avea legătură decât cu starea de spirit la care trebuie urgent să lucrați.

   Fecioară

Fie familia, fie prietenii vă dau ocazia să realizați cea mai mare afacere pe care ați avut posibilitatea până acum s-o faceți. Nu uitați să le mulțumiți.

   Balanță

Niciodată nu ați avut mai mult succes la sexul opus ca astăzi, deci nu vă irosiți farmecul stând închiși la birou sau acasă.

   Scorpion

Aveți o sursă deosebită de informații, dar nu vă va spune nimic interesant dacă nu știți cum să o descoaseți.

   Săgetator

Nu mai alergați atât când e vorba de rezolvat anumite probleme, aveți mai mult timp la dispoziție decât vă imaginați.

   Capricorn

Chiar dacă aveți multe pe cap, nu e o scuză pentru a vă ignora la infinit familia și prietenii.

   Vărsător

Sunteți cam în pană de timp și de idei în același timp, dar nu înseamnă că va cădea cerul în cap dacă cereți ajutor apropiaților.

   Pești

Trebuie să vă hotăți odată la ce soluție apelați; ați avut prea multe informații la dispoziție și nu ați reușit să vă puneți la punct planul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.