Acasă Horoscop Horoscop 3 septembrie 2008

Horoscop 3 septembrie 2008

DISTRIBUIȚI

Citește mai jos horoscopul pentru astăzi.

   Berbec

– Începeți o serie de schimbări în cămin. Țineți însă cont și de părerile partenerului de viață. Nu începeți mai multe treburi deodată, pentru că s-ar putea să nu terminați niciuna. După-amiază primiți un cadou care vă impresionează.

 

 

 

   Taur

Faceți rost de banii necesari ca să faceți schimbări în casă. Mergeți la cumpărături împreună cu partenerul de viață, însă hotărâți-vă de acasă ce doriți să cumpărați.

 

 

   Gemeni

– Aveți o zi foarte aglomerată, dar și satisfacția este pe măsură. S-ar putea să primiți un cadou consistent. După-amiază primiți în vizită câțiva prieteni care v-au dat o mână de ajutor.

 

 

 

   Rac

– Sunteți hotărât să finalizați o serie de acțiuni începute. Vă ajută cu bani o persoană mai în vârstă din familie, dar va încerca să-și impună punctul de vedere. Faceți tot posibilul pentru a evita o ceartă. Spre seară primiți vești nu tocmai bune.

   Leu

– Evitați speculațiile, dar bazați-vă pe intuiție. Dimineață aveti ocazia să cumpărați o casă nouă, ori să faceți un schimb de locuință. Partenerul de viață este de acord cu inițiativele dumneavoastră.

 

   Fecioară

Dimineață primiți o sumă importantă și puteți să începeți lucrări de reparații sau să zugrăviți. Evitați însă o ceartă cu partenerul de viață din cauza cheltuielilor pe care le aveți de făcut.

 

   Balanță

– E bine să amânați întâlnirile de afaceri și să nu luați decizii importante. Ar fi bine să găsiți mai mult timp pentru problemele familiei. Seara, faceți planuri pentru o călătorie împreună cu partenerul de viață.

 

   Scorpion

Vă concentrați asupra familiei și a căminului. Doriți să cumpărați un obiect de valoare pentru casă. Cineva vă dă un sfat bun și economisiți bani. Nu luați nicio hotărâre fără să vă consultați cu partenerul de viață.

 

 

   Săgetator

– Dacă intenționați să faceți schimbări în casă, e momentul. Vă puteți baza pe ajutorul rudelor și al prietenilor. E o zi bună pentru mutat mobilă, reparații sau zugrăvit. Sfaturile unei femei ar putea declanșa un scandal cu partenerul de viață, așa că fiți prudenți.
   Capricorn

– Nu vă neglijați sănătatea și găsiți-vă timp pentru odihnă! Sunteți tentați să cheltuiți o sumă prea mare, dar fiți prudenți, pentru că nu e un moment favorabil investițiilor.
   Vărsător

Nu vă implicați în activități importante. Dacă puteți, plecați într-o excursie. Aveți idei originale, apreciate de anturaj, dar e bine să țineți cont și de părerile celorlalți.

 


   Pești

Traversați o perioadă favorabilă relațiilor sentimentale și inițiativelor cu privire la cămin. Dimineață aflați că nu mai trebuie să faceți o deplasare. Astfel aveți mai mult timp pentru problemele casei. Spre seară, mergeți într-o vizită la prieteni.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.