Acasă Horoscop Horoscop 30-01- 2009

Horoscop 30-01- 2009

DISTRIBUIȚI

Citește mai jos horoscopul pentru astăzi.

   Berbec

Vă manifestați originalitatea în cele mai neașteptate situații, fără să așteptați să fiți apreciat, cu toate că le oferiți șefilor multe soluții pentru problemele cele mai acute.

 

 Taur

Aveți nevoie de informații de arhivă pentru a face un studiu de caz pertinent. Din păcate, veți da peste documente contrafăcute care vă conduc la concluzii greșite!

   Gemeni

Apelați la relații pe care le considerați perimate doar pentru a desființa decizia șefului direct de a renunța la dvs. După-amiază sunteți mai apreciat decât ați visat vreodată.

   Rac

Vă revoltați brusc și aveți reacții agresive față de acei prieteni care de la un timp nu pregetă să vă critice cu orice ocazie. Vă întrebați dacă mai aveți vreun prieten.
   Leu

Oricât ați încerca să stăviliți controversele profesionale, nu reușiți de unul singur. Colegii se dovedesc prietenii de care oricine are nevoie la greu și vă puteți relaxa.

   Fecioară

Vă reconsiderați așa zisele avantaje financiare și descoperiți că trebuie să luați noi decizii și mai ales să renunțați la anumiți parteneri dubioși. Extinderi forțate de împrejurări.

   Balanță

Evenimentele se succed cu așa de mare rapiditate, încât nu mai puteți sesiza importanța pe care o are fiecare în parte. Preferați să nu vorbiți cu nimeni despre ce simțiți.

   Scorpion

Asistați la discuții interesante care vă irită pentru că nu sunteți lăsat să vă spuneți părerea. Seara vă simțiți foarte obosit și lipsit de forță de a face "confidente" familiei.

   Săgetator

Dacă dimineață aveți senzația că veți depăși în sfârșit toate inconvenientele din ultima perioadă, după-amiază deja sunteți mai puțin optimist. Vizită nocturnă romantică.

   Capricorn

Primiți mai puțini bani decât vă așteptați ori trebuie să achitați datoriile persoanei iubite și rămâneți fără fonduri. Vi se cere să participați la o discuție de afaceri.

   Vărsător

Pierderea neașteptată a unui partener vă pune în situația de a nu mai putea să faceți schimbările dorite la serviciu. Problemele profesionale se pot agrava în continuare.

   Pești

Orice schimbare este benefică, mai ales dacă aveți suficientă grijă să nu împrăștiați fondurile de care dispuneți. Munciți mai puțin, deoarece partenerii nu vă lasă să vă implicați.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.