Acasă Horoscop Horoscop 30 octombrie 2007

Horoscop 30 octombrie 2007

DISTRIBUIȚI

Citește mai jos horoscopul pentru astăzi.

   Berbec

 Ar cam fi timpul să vă descotorosiți de dezordinea din lucrurile dumneavoastră, ori mutându-vă, ori trecând la un plan de organizare. Sunteți puțin cam cruzi astăzi cu cei apropiați, asta dăunând relațiilor sentimentale.

   Taur

Dacă aveți prea multe informații din toate părțile care vă asaltează și nu vă permit luarea unei decizii corecte, ascultați-vă inima sau apropiații.

   Gemeni

Rămâneți surprinși de eficacitatea proprie, în ciuda lipsurilor cu care vă confruntați astăzi la serviciu. În ceea ce privește frustrările din cadrul relației în care sunteți implicați, nu este timpul să le relevați.

   Rac

Vă simțiți extrem de bine în sânul familiei și starea dumneavoastră emoțională va avea numai de câștigat dacă vă purtați frumos cu cei dragi.

   Leu

Primiți un premiu pe care nu credeți că-l meritați, dar faceți apoi mare caz din acest lucru, lasând chiar modestia la o parte în fața apropiaților.

   Fecioară

 Astăzi este un moment foarte bun pentru o reuniune de familie sau pentru a vă vizita prietenii pe care nu i-ați mai contactat de mult timp. Nu trebuie, însă, să vă supărați dacă nu-i găsiți acasă sau nu vă răspund cu aceeași efuziune.

   Balanță

Dacă pentru dmneavoastră viața e minunată, pentru cineva apropiat este exact opusul, de aceea încercați să-l scoateți din pasa proastă și să-l ajutați, dacă este nevoie.

   Scorpion

 Cineva din familie sau un colaborator depășește măsura și vă spune lucruri neadevărate și jignitoare, dar ar trebui să treceți cu vederea totul și să-l lăsați să se liniștească.

   Săgetator

 Ceva important se petrece în viața dumneavoastră și sunteți obligați să vă adaptați din mers. Dacă există clauze nenegociabile din punctul dumneavoastră de vedere, nu vă lăsați ușor, dar dacă nu sunt atât de importante, lăsați-vă pe mâna celor cu care veți colabora.

   Capricorn

Oscilațiile de energie din viața dumneavoastră apar odată cu surmenajul la care v-ați supus în ultimele zile. Asigurați-vă că vă folosiți capacitățile exact atunci când dispuneți de ele, altfel veți avea probleme la muncă.

   Vărsător

Vă aflați la cuțite cu membrii familiei sau cu colaboratorii de la serviciu, dar încercați să ascultați și versiunile lor înainte de a trage în toată lumea. Nu este chiar așa totul cum vreți dumneavoastră să fie.

   Pești

Dacă sunteți cu cineva, aveți grijă să afle exact ceea ce simțiți și spuneți-i totul într-o atmosferă cât mai romantică. Dacă sunteți singuri, astăzi este momentul ideal să găsiți perechea pe termen lung.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.