Acasă Horoscop Horoscop 31 octombrie 2007

Horoscop 31 octombrie 2007

DISTRIBUIȚI

Citește mai jos horoscopul pentru astăzi.

   Berbec

 Sunteți extrem de activ astăzi, dar asta nu este vreo mirare pentru cei din jurul dumneavoastră. Cu cât rezolvați mai multe lucruri, cu atât vă simțiți mai bine.

   Taur

 Astăzi astrele vă sunt favorabile dacă vreți să cereți vreo concesie de la șefi sau de la cel sau cea cu care vă împărțiți viața. Nu este nimic sigur, dar nu strică să încercați.

   Gemeni

Aveți din nou probleme cu gelozia și este momentul să numărați până la zece înainte de a vă enerva sau chiar să vă puneți în locul celuilalt pentru a vedea lucrurile și din altă perspectivă.

   Rac

Nu trebuie să vă faceți griji dacă vă încadrați sau nu în programarea sarcinilor pe care ați elaborat-o înainte, aveți suficientă energie și inspirație să le faceți pe toate.

   Leu

Sunteți plini de grijă pentru cei din jur, deci ar fi timpul să vă întâlniți cu membrii familiei sau cu apropiații pentru a folosi această empatie în scopuri nobile.

   Fecioară

Femeile ocupă un loc extrem de important în viața dumneavoastră, deci ar trebui să le dați mai multă atenție. Sunteți extrem de conectați la latura dumneavoastră feminină.

   Balanță

Ar trebui să-ți suni apropiații sau membrii familiei și să verifici dacă mai sunt de acord cu planurile făcute. În cazul unui răspuns afirmativ, este indicat să restabilești acele legături puternice ce vă caracterizau până nu demult.

   Scorpion

 Reacționați într-un fel, altfel vă vor rămâne toate planurile în urmă, iar oportunitățile vor trece toate fără efect. Dacă sunteți confuzi în privința a ceea ce ar trebui să faceți în următoarele momente, improvizați.

   Săgetator

 Viața e prea scurtă pentru a vă face griji în privința lucrurilor mărunte, așa că adaptați-vă sistemul de valori la lucrurile mari, cu adevărat importante. Dacă cineva apropiat se află pe aceeași lungime de undă astăzi, nu ezitați să vă petreceți timpul împreună cu acesta.

   Capricorn

Atitudinea dumneavoastră este exact ceea ce vă trebuie pentru a termina activitățile propuse. Începeți cu ce aveți mai important pe listă pentru a nu rămâne în pană de idei la final.

   Vărsător

Nu fiți atât de autoritari astăzi, nu vă stă în fire să certați pe toată lumea și nici nu este în intereseul dumneavoastră să puneți paie pe foc.

   Pești

Vă distrați oriunde v-ați afla, iar prietenii sunt încântați să se afle în preajma dumneavoastră. Sunteți inspirați și amuzanți, iar ideile dumneavoastră sunt imediat general acceptate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.