Acasă Horoscop Horoscop 5 decembrie 2007

Horoscop 5 decembrie 2007

DISTRIBUIȚI

Citește mai jos horoscopul pentru astăzi.

   Berbec

Cu o cauză reală sau fără motiv, astăzi deveniți interovertiți și retrași, spre uimirea celorlalți. Nu trebuie să vă îngrijorați, este doar o fază trecătoare.

   Taur

Nu trebuie să vă gândiți prea mult la treburile pe care le-ați făcut deja, chiar dacă știți că puteați mai mult. Priviți doar spre viitor și aplicați experiența dobândită.

   Gemeni

Cei din jurul dumneavoastră par a fi cuprinși de o ușoară apatie, așa că trebuie să gândiți de două ori astăzi, dar faceți totul cu calm.

   Rac

Dacă nimeni nu vă poate sfătui, aveți încredere în instincte și veți reuși să faceți față sarcinilor de la serviciu de astăzi.

   Leu

Trebuie să priviți în jurul dumneavoastră cu atenție, căci nimic nu e așa de ușor precum pare. Intuiția nu v-a dat semne degeaba.

   Fecioară

Ceva nu merge bine, iar planurile dumneavoastră nu mai sunt chiar actuale. Nu vă faceți griji, aveți destule idei puse la păstrare.

   Balanță

Nu prea aveți chef de muncă astăzi, dar nu vă stă în fire să stați degeaba, așa că vă apucați să vă documentați pentru a vă menține informați.

   Scorpion

V-ați revenit complet, spiritul de luptător v-a ajutat încă o dată, iar cei din jur încep să vă invidieze pentru vitalitatea dumneavoastră.

   Săgetator

Sunteți atât de concentrați la ceea ce faceți că nimeni nu vă poate scoate din zonă, cu atât mai puțin pentru a da sfaturi sau indicații celor ce se pot descurca și singuri.

   Capricorn

Cei din jurul dumneavoastră vor fi extrem de prinși în micile lor drame cotidiene, dar asta nu vă afectează câtuși de puțin ritmul bun de muncă.

   Vărsător

Aveți o dispoziție bună și un spirit întreprinzător ce va da aripi și anturajului, dar nu trebuie să vă bazați prea mult pe ideile lor.

   Pești

Sunteți prinși într-un vârtej de evenimente, dar faimoasa dumneavoastră intuiție vă va scoate și de data aceasta din încurcătură.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.