Acasă Horoscop Horoscop 6-03- 2009

Horoscop 6-03- 2009

DISTRIBUIȚI

Citește mai jos horoscopul pentru astăzi.

 

Berbec – Vă simțiți întreaga zi părăsit, iar evenimentele banale, ce se desfășoară lent, nu vă înfrumusețează viața suficient pentru a vă surescita.

Taur –  Sunteți extrem de credul și ar trebui să aveți în preajmă permanent persoane care să vă apare de escroci. La mijlocul zilei, speranțele dv. se prăbușesc și deveniți pesimist chiar când nu este cazul.

 

Gemeni – Vi se par imperios necesare niște cheltuieli care se referă la investiții în imaginea dv. și în afaceri noi, cam riscante, dar foarte interesante, mai ales că v-ați cam plictisit de ceea ce faceți acum.

 

Rac – Intenționați să reconfigurați sectorul financiar și apelați la toți cunoscuții care au avut succes în viață.

 

Leu – Atitudinea față de cei dragi se schimbă simțitor: este mai îngăduitoare, concesivă, permisivă. La mijlocul zilei, veți prefera să reveniți la pragmatismul de până acum și să organizați o întâlnire de afaceri.

 

Fecioară – Veți fi reprezentat de o rudă apropiată la o discuție decisivă pentru viitorul dv. și al familiei. Preferați să nu comentați lipsa de rezultate și plănuiți cu meticulozitate o renegociere.

 

Balanță – Constrângerile vă displac în general, dar în această zi sunt mult prea multe pentru a nu vă spune părerea direct. Renumele dv. este în pericol și trebuie să apelați la martori credibili pentru a vă disculpa.

 

Scorpion – Relațiile sociale vi se par stranii, lipsite de un fundament sănătos. Sunteți capabil să refuzați invitații, întâlniri care altora li s-ar părea absolut nevinovate.

 

Săgetător – Apar posibilități profesionale speciale. O persoană care v-a pus într-o situație dificilă cu câteva săptămâni în urmă se simte obligată să-și ceară scuze și vă ajută să lansați o nouă activitate.

 

Capricorn – Semnificațiile gesturilor dv. nu sunt înțelese de majoritatea colaboratorilor. Le acordați o ultimă șansă pentru a ajunge la un consens și vă manifestați cu nemărginită delicatețe când îi „concediați“.

 

Vărsător – Sunteți decis să organizați o cacealma pentru a vă lua revanșa în fața partenerilor care v-au lăsat să decideți în locul lor cu scopul de a vă putea acuza de toate nereușitele.

 

Pești – Nu lăsați nimic neanalizat cu luciditate și trebuie să recunoașteți că și dv. ați greșit, și dv. sunteți vinovat de lipsa de comunicare cu rudele și cu prietenii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.