Acasă Horoscop Horoscop 6 decembrie 2007

Horoscop 6 decembrie 2007

DISTRIBUIȚI

Citește mai jos horoscopul pentru astăzi.

   Berbec

Niciodată nu v-a plăcut să nu știți tot, iar acum câteva piese din puzzle lipsesc, ceea ce vă face să deveniți nesigur pe proiectul actual.

   Taur

În dimineața aceasta nu puteți fi nepăsători și superficiali, deoarece s-au adunat toate afacerile și negocierile importante la care trebuie să fiți atent.

   Gemeni

V-ați trezit cu un imens chef de viață și mai ales de a ajuta pe cei din jur, fie ei și necunoscuți de pe stradă. Astăzi viața e frumoasă pentru dumneavoastră.

   Rac

Vă simțiți în al nouălea cer, iar acest lucru poate avea și un revers, căci vă pierdeți concentrarea la micile detalii ce fac lucrurile mari.

   Leu

Nu aveți dispoziția necesară să împărtășiți din sentimentele dumneavoastră și nici măcar din gândurile ce vă trec prin minte. Deveniți puțin cam melancolici.

   Fecioară

Cu toate că obișnuiați dumneavoastră să spuneți altora ce trebuie să facă sau cum să reacționeze, astăzi sunteți de partea cealaltă a baricadei.

   Balanță

E foarte important să treceți la următorul nivel, indiferent de ceea ce faceți astăzi. Nu vă speriați de angajamente sau contracte semnate.

   Scorpion

Ingeniozitatea și spiritul întreprinzător vă ajută din nou, atât pe dumneavoastră, cât și pe cei din jurul dumneavoastră.

   Săgetator

Vă faceți niște planuri atât de elaborate, încât la un moment dat vă gândiți dacă mai sunt realiste. Nu vă opriți, însă, din ceea ce facți, veți vedea pe parcurs.

   Capricorn

V-ați construit o puternică reputație, iar acum trebuie doar să spuneți ceva și va fi luat drept cuvânt de lege de cei din jur. Nu vă pierdeți, însă, în cuvinte.

   Vărsător

Vă este mult mai ușor astăzi să vă ocupați de carieră, pentru că aveți toate atuurile în mână, dar acest lucru nu va rezista fără muncă susținută.

   Pești

Dacă dumneavoastră simțiți că nu este ceva în regulă cu cei ce vă propun astăzi afaceri profitabile, nu ezitați să vă retrageți, nu e nevoie să dați nimănui explicații.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.