Acasă Horoscop Horoscop 8 noiembrie 2007

Horoscop 8 noiembrie 2007

DISTRIBUIȚI

Citește mai jos horoscopul pentru astăzi.

   Berbec

Sunteți nerăbdător, ca de obicei să ieșiți, să vă petreceți timpul în afara căminului, dar deocamdată nu se întrevede nicio soluție imediată.

   Taur

Sunteți prea sensibili astăzi, în special când vine vorba de vreun membru al familiei. Reflectați profund înainte de a exploda, poate ați judecat greșit.

   Gemeni

Vă gândiți din ce în ce mai intens la poziția dumneavoastră în firmă sau în familie și veți pune în aplicare un plan abil pentru a urca în ierarhie.

   Rac

Chiar dacă vă simțiți mult mai puternici decât de obicei, nu vă apucați de treburi pe care nu le cunoașteți suficient, căci intervine imprevizibilul.

   Leu

Priviți mai atent la problemele din jurul dumneavoastră, căci s-ar putea să fie mai adânci decât la prima vedere.

   Fecioară

Ar fi bine să ascultați de inima dumneavoastră și mai ales de instincte. Lucrurile merg din ce în ce mai bine la serviciu și asta vi se datorează.

   Balanță

Când vine vorba de afaceri profitabile și de scos bani din piatră seacă, vă merge mintea brici, atât în favoarea dumneavoastră cât și a celor din jur.

   Scorpion

Totul revine la normal: de la energia dumneavoastră creativă la norocul proverbial. Gata cu lâncezeala și plânsul de milă, sunteți iar pe val!

   Săgetator

V-a ajuns cuțitul la os la serviciu și nu mai tolerați nicio scuză din partea colaboratorilor sau subalternilor. Sunteți din ce în ce mai activ, iar ei nu se mai pot ține de ritmul impus.

   Capricorn

Cercetați profund problemele din jurul dumneavoastră pentru a vă liniști simțurile; dacă nu sunt decât detalii nesemnificative, treceți mai departe.

   Vărsător

Viața nu este o cursă cu premii, așa că încetiniți puțin ritmul și ambițiile, veți pierde energie și chiar prieteni.

   Pești

Totul vă merge strună: noi afaceri, proiecte bune, relații de prietenie și chiar amoroase, iar acestea sunt doar efectul muncii dumneavoastră de până acum.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.