Acasă Horoscop Horoscop 9 noiembrie 2007

Horoscop 9 noiembrie 2007

DISTRIBUIȚI

Citește mai jos horoscopul pentru astăzi.

   Berbec

Astăzi este imperios necesar să nu dați importanță detaliilor și nici cercetării cu de-amănuntul a ce vor alții să spună despre dumneavoastră.

   Taur

Starea dumneavoastră emoțională se va schimba substanțial ori datorită unei noi cunoștințe, ori unui eveniment ce vă impresionează profund.

   Gemeni

Veți învăța multe lucruri esențiale despre relațiile cu cei din jur dacă vă veți face puțin timp pentru o acțiune caritabilă sau un voluntariat.

   Rac

Este greu să vă ascundeți gândurile și sentimentele, dar situația este extrem de confuză în anturajul dumneavoastră, așa că încercați să nu vă manifestați.

   Leu

Partenerul sau partenera de viață vă comunică indirect o nemulțumire; fiți atenți și citiți printre rânduri, sunteți capabili să tratați problema.

   Fecioară

Dificultatea zilei de azi constă în modul în care trebuie să vă comportați după ce vi se face observație că ați greșit. Țineți-vă firea și acceptați, e timp pentru a învăța și altele.

   Balanță

Trebuie să fiți puțin mai profunzi astăzi, atât în gândire, cât și în cercetarea problemelor cu care vă veți confrunta. Superficialitatea vă va face greutăți.

   Scorpion

Autoritatea pe care o afișați este pentru unii intimidantă, iar pentru ceilalți, fascinantă. Orice ați face, astăzi sunteți extrem de hotărâți și categorici.

   Săgetator

Visele și dorințele dumneavoastră sunt, de obicei, știute de tot anturajul și nimeni nu se mai miră de conținutul lor. Astăzi veți întâlni pe cineva care vă consideră nerealist și naiv.

   Capricorn

Sunteți într-o dispoziție creatoare astăzi, iar puterea dumneavoastră de muncă îi uimește pe colaboratori. Ar trebui să vă mai păstrați din forțe.

   Vărsător

Vă gândiți doar la cariera dumneavoastră, dar nu aveți în plan nicio schimbare majoră. Dacă vreți să vă îndepliniți proiectele, ar trebui să faceți totuși ceva, nu?

   Pești

Lucrurile sunt un pic în ceață astăzi, dar nimic nu vă convine mai bine. Sunteți campioni la orbecăit și știți cel mai bine să vă găsiți drumul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.