Home Dezvăluiri Audio – Pătru visează numai jurnaliști cumpărați: „puteam să zic mă duc...

Audio – Pătru visează numai jurnaliști cumpărați: „puteam să zic mă duc la presă să spun ce vreau că luau de la mine imediat”

DISTRIBUIŢI

Supărată că ziarul Curentul și Știri pe surse au publicat declarația verișoarei sale din dosarul penal în care aceasta scria că măritata Ana Maria Pătru era implicată într-o relație de iubire cu denunțătorul Mihai Cernăianu, într-o înregistrare telefonică, fosta președintă AEP ne acuză că suntem cumpărați și afirmă că toată presa e cumpărabilă spunând că și ea putea să se ducă la presă să spună ce vrea și presa lua imediat și de la ea. Spusele Anei o să îi bucure mult pe Răzvan Savaliuc și pe Victor Ciutacu atunci când o să le asculte pentru că tocmai ce au publicat niște înregistrări oferite de Pătru și au încercat să ne-o prezinte ca pe o victimă a procurorilor DNA Ploiești. Din toate declarațiile, scrisorile și sms-urile ei pe care presa le-a prezentat reiese un singur lucru că ea nu regretă în vreun fel șpăgile luate, ci faptul că a fost denunțată și prinsă.
Astfel, într-o înregistrare audio, Ana Maria Pătru mă acuză pe mine și pe alți jurnaliști de la „Știri pe surse” că suntem cumpărați ca să scriem despre ea că este curvă. Pentru cei care nu știu încă, DNA a trimis-o în judecată pe Ana Maria Pătru pentru că a primit de la Irina Socol 210.000 de Euro, de la Sadoveanu Ghiorghi 15.000 de Euro și de la Mihai Cernăianu 50.000 de EURO pentru un apartament și un Land Rover pe care l-a înmatriculat pe numele verișoarei sale care a declarat la DNA că a acceptat fiindcă Pătru era căsătorită și „era implicată într-o relație de iubire cu Cernăianu Mihai”. În plus, la percheziția domiciliară făcută Anei Maria Pătru, conform procesului verbal întocmit de polițiști, la 6 dimineața, mascații l-au găsit în casă, în chiloței pe consilierul de 27 de ani al doamnei președinte de 40. Cum Cernăianu este singurul denunțător din dosar, conform rechizitoriului, nu e evident că acesta, rănit și gelos s-a dus glonț la DNA? Ce alt motiv putea avea să o denunțe după 5 ani? Eu, ca bărbat, sincer, nu înțeleg pasiunea pentru grăsunica urâțică de 40 de ani dar dragostea e oarbă. După ce a citit ce am scris, turbată, Ana Maria Pătru s-a dezlănțuit la telefon unui interlocutor, acuzând-o pe fosta directoare de la Siveco, Irina Socol că ea ar fi scris articolul meu și că m-a și plătit și pe mine și pe cei de la „Știri pe surse” care publicaseră și ei declarația verișoarei lui Pătru care spunea că Cernăianu era amantul căsătoritei. Vezi AICI. Din înregistrarea pe care o puteți asculta la sfârșitul articolului reiese că cel mai tare a deranjat-o pe Pătru termenul zburdalnică folosit de mine în articol. Mărturisesc că am greșit. Comportamentul lui Pătru, femeie măritată căreia autoritățile i-au dezvăluit doi amanți, este unul desfrânat, nu zburdalnic. Și mai am două judecăți de valoare pentru mediocra asta pusă de Udrea la AEP: este și escroacă după cum am arătat AICI și stupidă. Ascultați înregistrarea: acum are mailul trimis de Irina Socol, acum urmează să i-l dea, acum cunoaște un tip de la Curentul care-i dă detalii din activitatea mea, o propoziție mai târziu tipul e o ea. De altfel deja am văzut în articolul  Știind că a fost denunțată de amant Ana Maria Pătru a încercat înainte de arestare să influențeze declarațiile părților din dosar câtă minte are Pătru care deși știa că Cernăianu a denunțat-o la DNA, la percheziție i s-au găsit în casă chitanțe de 800.000 în condițiile în care ea nu poate justifica decât jumătate din bani. Detalii în articolul Fosta șefă AEP a cheltuit în 8 ani pe imobile 857.607,42 EURO din venituri totale mai mici de 400.000 Euro

Ana Maria Pătru: Am primit un mail aseară de la un tip de la Curentul. De la ziarul Curentul.
Bărbat: Așa,
Ana Maria Pătru: Și mi-a zis că Irina a scris. Mă rog, citisem și eu chestia asta. Și ea (n.a. – păi parcă zicea că e un tip) a zis că o să-mi dea mailul care l-a trimis la șefii lor cu „rog promovare acel articol”. Pe care ea l-a dat. Eu l-am citit. Și pe ăla și pe ăla din „Știri pe surse”. După care am luat legătura și cu cineva de la Știri pe surse și într-adevăr se confirmă că ea promovează articolele. Bă dar nu mă băga pe mine într-o situație. Spui zburdalnica aia de Ana Maria Pătru avea o relație cu un consilier și nu știu ce, adică…
Bărbatul: Am văzut, am văzut niște…
Ana Maria Pătru: Băi dacă tu faci o chestie de genul ăsta și-i plătești pe ăștia de la presă, foarte bine. Eu-s de bun simț. Eu n-am zis nimic. Că puteam să zic mă duc la presă să spun ce vreau că luau de la mine imediat. Dar eu, de bun-simț. Eu nu fac chestii din astea. Și ea dă. Dă de Cernăianu, fă ce vrei. Eu nu zic nimic de tine că dacă am pornit pe calea asta și eu sunt om de bună credință și accept orice dar după ce că m-ai pus în situația în care m-ai pus m-ai făcut de căcat acum mai spui că sunt și curvă. Ceva de genul ăsta.
Bărbatul râde: Eu zic că asta a fost nu de la ea. Eu ce-am mirosit…
Ana Maria Pătru: Este de la ea că am primit mailul vi-l arăt dacă veniți pe la mine (păi acum un minut ziceai că urnează să ți-l dea – n.a.). De aia și vreau să veniți. Am primit mail de la un băiat de la Curentul, aaaa se-aude cu…
Bărbat: Bate vântul
Ana Maria Pătru: Am vorbit și la ăia la „Știri pe surse” că cunosc și acolo pe cineva și la fel, același mail l-a dat „rog promovare” „rog promovare”. E de la ea. Că i le face Angelica sau mama dracu cineva alor ei de la comunicare. Bă dar nu mă băga pe mine, nu mă faci curvă după ce că vorba aia îți povestesc și viața și ce treabă am avut cu Mihai, ce n-am avut. Foarte bine, e treaba mea.
Bărbat: Dar
Ana Maria Pătru: Și sute de mii de Euro plătește. (n.a – obsedată de sutele de mii de EURO, cu o lună în urma Ana Maria Pătru încercase din arest să o escrocheze pe Irina Socol de 275.000 de Euro, spunând că o să-i fie omorât copilul ) Și la ăștia la Curentul. Și la „Știri pe surse” și la toate ăstea ea plătește ca să .. Și să știți că n-o acuz de chestia asta. N-o acuz că vrea să iasă din asta. Băi dar nu mă.. După ce că sunt nenorocită și m-ai nenorocit acum mă mai faci și de tot căcatul în presă că uite ce gelozie nu știu ce scria acolo, că ăla a fost gelos, Cernăianu că am eu o relație cu consilierul care are 24 de ani
Bărbatul: Da așa e, aia am citit
Ana Maria Pătru: Păi și spuneți că nu e de la ea. Acum vorbim noi doi
Bărbatul: Ăăă,
Ana Maria Pătru: E în interesul ei tot timpul. Tot ce-a făcut a fost în interesul ei iar asta cu ziarul mi-a pus capac aseară. Când am văzut mailul de la ăla am zis: asta a înnebunit? Și gândiți-vă că nu le dă bani puțini. Nu cred că le dă! Mai ales ăluia de la Curentul.

Acum că știu sigur că citește ziarul Curentul, o somez pe această cale pe Ana Maria Pătru ca în termen de 24 de ore să facă public unde vrea ea mailul „tipului de la Curentul” și toate dovezile că altcineva îmi scrie articolele sau că eu am luat bani de la cineva, de la oricine. În caz contrar, deși știu că un proces civil i-ar fi util după condamnare pentru că ar mai ieși și ea din penitenciar, o să-i cer în instanță să aducă dovezile afirmațiilor sale.

P.S. Solicităm procurorilor DNA să fie vigilenți pentru că șpăgarei care se visa președinta forului internațional electoral îi expiră controlul judiciar peste 7 zile și tribunalul nu a fixat încă un termen pentru prelungirea măsurii preventive și la cât este de disperată o s-o căutăm ca pe prietenul ei Sebastian Ghiță.

{mp3remote}http://www.curentul.info/images/stories/2017/00media/2017-04-11.mp3{/mp3remote}

POSTAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.