Home Actualitate Liberala Diana Tușa i-a pus capac lui Iosif Buble, specialistul prohabului pesedist

Liberala Diana Tușa i-a pus capac lui Iosif Buble, specialistul prohabului pesedist

DISTRIBUIŢI

Ziaristul care i-a inventat o m..e unei femei politician și-a luat-o înapoi, găsindu-și nașu’ tot în zona politică, o altă femeie politician atårnåndu-i de picior o bilă grea de condamnat la (încă) o căsătorie, după un prim mariaj eșuat. Spărgătoarea de case, liberala Diana Tușa, a izbåndit, într-un final, să se mărite cu unu’ – ziaristul pesedist Iosif Buble, deși la cåt de boccie este nu ar fi avut șanse să-și găsească un consort nici măcar din råndurile etniei rome din care face parte, după cum comentau niște blogeri din Brăila, orășelul care a lansat-o spre culmile deputăției și ale politicii înalte alături de un Bogdan Olteanu, căruia i-a fost director general de cancelarie.
La vremea aceea, a debuturilor sale, presa consemna că Diana „lăsa de înțeles că Bogdan Olteanu a depus divorț de soția sa, Cristina Izabela, din cauza ei, dar își vedea liniștită de viața intimă și de întâlnirile private cu o cu totul și cu totul altă persoană“. În ianuarie 2009, ziarul „CANCAN“ dezvăluia că Olteanu și Tușa au o relație de mai bine de doi ani, dar aceștia s-au despărțit, Olteanu aruncându-se (și) în brațele Alinei Gorghiu, iar Tușa în brațele lui Iosif Buble, jurnalist la Antene. În luna noiembrie 2009, Tușa anunța că e însărcinată și Buble divorțează de soția sa.
Buble la vremea aceea tocmai devenise un ceva mai cunoscut decât nimeni, prin lansarea unei făcături mizerabile la adresa Anei Birchal, un filmuleț în care o femeie apare în genunchi, lucrând oral un personaj despre care s-a insinuat că ar putea fi Mircea Geoană. Zvonistica din spatele poveștii a fost mai interesantă decât povestea în sine. Filmulețul n-a fost aruncat de Buble pur și simplu pe Internet, ci s-a construit un orizont de așteptare, s-au vehiculat diverse nume, s-au rostogolit ipoteze cu privire la personajul masculin din postarea lui Iosif Buble, devenit peste noapte un autentic specialist în problematica prohabului pesedist.
Lucrătura a fost a găștii iliesciene, care o dorea la Învățământ pe Kati Andronescu, concurată de Birchal, căreia Geoană îi promisese postul, în perspectivă. Cel puțin așa spun sursele noastre. Acum, curajosul Buble nu mai recunoaște că blogul său este al său, ca să scape de obligații juridice față de Birchal.
Dacă Buble i-a tras-o jos lui Birchal, la vremea aceea, iată că o altă politiciancă a „răzbunat-o“ pe Ana și i-a tras-o și mai jos, atârnându-l printr-o combinație bilă- bilă-mantă aproape perfectă.

Tușa a reușit: Buble a luat-o de nevastă

Sau cel puțin așa reiese din declarația de avere a liberalei, depusă în iunie 2010 la Cameră, cum că are un soț angajat la Antena 1. Numele acestuia nu a fost trecut în declarație. Nu credem că de rușine. Oricum la Tușa nu ne-ar mira de fapt să aibă un soț imaginar în declarația de avere, având în vedere că în urmă cu câteva luni explica pe blogul său cum a completat ea declarația de avere: „Explicația e simplă. Anul fiscal se încheie în luna martie, fișa fiscală se eliberează undeva prin mai“. Ea, sărăcuța, neavând habar că în Codul fiscal se prevede la „Art. 16. – (1) Anul fiscal este anul calendaristic“. Bine că o să stea acum doi ani în concediu postnatal și măcar nu mai votează legi pe care în mod evident nu le înțelege. Chiar m-am amuzat zilele trecute cum încerca ea să explice la un post de știri despre Ordonanța 58/2010 care modifica chiar Codul fiscal despre care ea de fapt habar nu are. Dar la telenovele nu explică chestiile astea.
Să vedem cum a pus mâna Tușa pe Ioșka: în 6 nov. 2009, Cațavencu anunța în premieră că Tușa e gravidă. După data nașterii copilului, data concepției a fost în jurul datei de 01 septembrie. Așadar, sarcina avea două luni, deci nu era vizibilă. Tușa, însărcinată în două luni, a dat pe surse la presă că e gravidă. Pe 10 noiembrie, Diana confirma în premieră pentru inpolitics: „Da! Sunt îndrăgostită de Iosif! Suntem împreună de mai bine de un an de zile. Trăim o poveste foarte frumoasă și amândoi ne gândim la viitor“.
În timpul ăsta, Iosif era însurat și nu avea niciun gând să divorțeze. Dar punct ochit, punct lovit: soția lui Buble, Ana Maria Luca, ziaristă care lucrează în Liban pentru o agenție de știri – o tipă tare deci, până la un punct -, îl somează pe Buble să introducă divorțul, ceea ce se întâmpla chiar pe 16.11.2009 la Judecătoria Sector 6. Surse din apropierea jurnalistei ne-au relatat că declarația Tușei a fost dată într-o marți, iar peste șase zile, adică luni,  deja cererea de divorț era depusă la instanță pentru că soția lui Buble a fost cu atât mai supărată cu cât „Cancan“ relatase în 27 ianuarie 2009 că Bogdan Olteanu divorțează pentru Diana Tușa care, conform propriei declarații, trăia deja de mai multe luni și cu Buble. Cum să nu te scârbească atâta promiscuitate?
Faptele s-au derulat astfel: la sfârșitul lui 2008-începutul lui 2009, Tușa trăia și cu Olteanu, și cu Buble. Amândoi însurați. Olteanu bagă divorț. Tușa radiază. O s-o ia pe ea! O s-o ia pe ea!  Dar lovitură de teatru: Olteanu o ia pe Alina Gorghiu. O dată, maximum de două ori. „Părerea mea“, după cum a zis nea Nicu Văcăroiu.
Pe 01 iulie 2009, „Curentul“ arunca bomba: „Alina Gorghiu, noua stea din constelația Olteanului“. Biata tecuceancă este filmată câteva zile mai târziu de Antena 1, cu Bogdan Olteanu, intrând într-un hogeac și ieșind după câteva ore îmbrăcată altfel. Aoleu, Diana disperă și înmulțește atacurile pe Buble. Buble, mai bleguț ca Olteanu. Olteanu, beizadea de superșmecheră comunistă, s-a gândit așa: în zilele noastre se poartă bisexualismul. Deci dacă sunt cu două, înseamnă „bi“. În plus, cele două împreună au un coeficient de inteligență corespunzător. Dar fetele voiau măritiș. La căsătorie, „bi“ înseamnă pușcărie. Deci Olteanul nu poate. Și atunci bomba: Diana rămâne însărcinată cu Buble. Buble, absolvent de Teologie, nici vorbă să divorțeze. Dar Diana, consumatoare de telenovele, lucru devoalat prin desele sale apariții la TV, știe ce are de făcut:  să-și ridice poalele în presă, cu tupeu, să iasă pe interval cu sarcina, apoi pac, divorțul lui și, în final, căsătoria ei. Doar Buble, absolvent de Teologie, nu era să lase copilul născut în afara căsătoriei.
Planul a funcționat ca uns, iar acum Buble este practic aproape intromisionat și în politică, fiind foarte aproape de visul său inițial de a ajunge parlamentar. Până una-alta este doar soț de parlamentară liberală, dar cu perseverență și răbdare are șanse să prindă un loc pe lista PSD-ului, mai ales dacă avem în vedere că din punct de vedere al imaginii situația sa, de pesedist încălecat de-o liberală, corespunde și ilustrează actualul context politic, în care liberalii și pesediștii conviețuiesc într-o vicioasă coterie sexual-politică.

POSTAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.