Acasă Actualitate 56 percheziții în dosarul Microsoft: Cocoș, Truică, Harnagea, Dumitru, Pescariu, Petrache

56 percheziții în dosarul Microsoft: Cocoș, Truică, Harnagea, Dumitru, Pescariu, Petrache

DISTRIBUIȚI

În deja celebrul dosar Microsoft, în care Dorin Cocoș e acuzat că a traficat 8-9 milioane de Euro, procurorii efectuează 56 percheziții de amploare. Sunt vizate domiciliile, firmele și fundațiile lui Dorin Cocoș, Remus Truică, Cătalin Harnagea, Nicolae Dumitru și Dinu Pescariu. Perchezeții sunt și la Gabriel Sandu, la fiul lui Tănăsescu, Dorin Marian și Marian Petrache.

DNA a emis următorul comunicat:

În dosarul penal mediatizat prin comunicatului nr. 1342/VIII/3 din data de 26 septembrie 2014, privind suspiciunea săvârşirii unor fapte de corupţie în legătură cu încheierea unor contracte de licenţiere IT, Biroul de Informare și Relații Publice este abilitat să transmită următoarele:

În cursul zilei de 16 octombrie 2014, ca urmare a obținerii autorizărilor legale de la instanța competentă, sunt efectuate percheziții domiciliare în 56 de locații situate în municipiul Bucureşti şi comune din judeţul Ilfov, având destinaţia de sedii de societăţi comerciale, de fundaţii sau domicilii ale unor persoane fizice.

În cauză, procurorii beneficiază de sprijin de specialitate din partea Serviciului Român de Informații şi din partea Brigăzii Speciale de Intervenție a Jandarmeriei.

Raportat la actele procedurale efectuate în prezenta cauză, precizăm că, atunci când împrejurările vor permite, vom fi în măsură să oferim detalii suplimentare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.