Home Actualitate 6000 de EURO pe lună, salariul secretarei SANITAS, soția condamnatului Marius Petcu

6000 de EURO pe lună, salariul secretarei SANITAS, soția condamnatului Marius Petcu

DISTRIBUIŢI

Fostul șef al SANITAS, Marius Petcu execută o condamnare de 7 ani de închisoare pentru corupție. Acesta a primit 1,4 milioane de lei șpagă de la un om de afaceri, Petre Scrieciu, pentru a-i acorda contractul de lucrări de construcții la un centru al SANITAS. Marius Petcu l-a lăsat în locul său ca șef al Sanitas pe finul său, Leonard Bărăscu despre care am relatat deja că are un salariu lunar de 28.105 lei conform declarației sale de avere depusă la ANI.

Soția pușcăriașului, și ea asistentă medicală, Claudia Petcu ocupă funcția de Secretar General al SANITAS. Conform celor mai recente trei declarații de avere afișate pe site-ul ANI aceasta a încasat suma de 951.078 lei în trei ani, ceea ce înseamnă o medie de 26.418 RON lunar, adică 6000 de EURO, lunar, în condițiile în care în statutul Federației nu apar atribuții specifice pentru secretarul general.

Este inadmisibil ca din cotizațiile sindicaliștilor din sănătate care au salarii rușinos de mici, această nesimțită să creadă că merită să încaseze asemenea salariu lunar.

 

CITEȘTE ȘI Salariile uriașe ale sindicaliștilor din sănătate, plătite din cotizații reținute ilegal

CITEȘTE ȘI Șefii SANITAS încalcă legea ANI ca să nu le vadă sindicaliștii salariile lunare uriașe

POSTAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.