Acasă Actualitate A căzut sistemul informatic MySMIS de la MFE

A căzut sistemul informatic MySMIS de la MFE

DISTRIBUIȚI

După ce că nu reușim să atragem fonduri europene, oficialii din Guvern se confruntă cu o altă problemă. A căzut sistemul informatic MySMIS și nu se mai poate derula etapa de verificare a conformității administrative și a eligibilității.
(foto: Facebook.com/Cristian.Ghinea.Oficial/)
Procesul de evaluare va fi suspendat până în data de 19 august 2016. În aceasta perioadă de suspendare a procesului de evaluare, cererile de finanțare se pot depune, în continuare, în aceleași condiții – emiterea instrucțiunii AM POR neinfluențând depunerea cererilor de finanțare.

Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice (MDRAP) – în calitate de Autoritate de Management pentru Programul Operațional Regional (AM POR) – a emis instrucțiunea 9/09.08.2016 privind suspendarea demarării etapei de verificare a conformității administrative și a eligibilității cererilor de finanțare depuse în cadrul apelului de proiecte 2.1.A/2016 – Microîntreprinderi.

Ziarul CURENTUL a dezvăluit la sfărșitul lui 2015 că sistemul MySMIS e nefuncțional dar nimeni nu  a luat măsuri. Citește articolul integral:

Cine a făcut softul nefuncțional de la Ministerul Fondurilor Europene?

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.