Acasă Actualitate A manevrat votul în Consiliul UE împotriva Codruței Kovesi iar acum va...

A manevrat votul în Consiliul UE împotriva Codruței Kovesi iar acum va fi răsplătită regește de Dăncilă

DISTRIBUIȚI

După ce Ursula von der Leyen a fost aleasă președinta Comisiei Europene, un nou nume este vehiculat pe surse pentru poziția de comisra european din partea României: Luminiţa Teodora Odobescu reprezentantul permanent al României la Uniunea Europeană începând cu anul 2015.

Luminiţa Odobescu a devenit cunoscută după ce a impus devansarea unei decizii privind Procurorul Șef European și a votat împotriva lui Kovesi în COREPER. Astfel, în data de 21 februarie Luminița Odobescu, ambasadoarea României la UE a impus pe ordinea de zi și votul pentru procurorul șef european care urma să fie ales prin votul cumulat al COREPER și al Parlamentului European. Surse din MAE au susținut la acel moment că Luminița Odobescu (urmăriți-o în filmarea făcută de Maria Grapini) a acordat punctaj minim lui Kovesi și a devansat votul care era programat pe 27 februarie. Acțiunea lui Odobescu la cererea lui Dragnea și Dăncilă a blocat numirea fostei șefe DNA în fruntea Parchetului European.

2 COMENTARII

  1. Mai votati PSD pentru ca patridul asta a mai aratat inca odata asta daca cineva credea altceva ca ei confunda tara cu partidul pentru PSDisti interesele Romaniei inseamna interesele PSDeului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.