Acasă Actualitate A scăpat din Afganistan, dar a murit în beciul casei

A scăpat din Afganistan, dar a murit în beciul casei

DISTRIBUIȚI

Un tânăr de 30 de ani, angajat al unității militare de la Murfatlar și care, în urmă cu doi ani, a participat la operațiunea "Enduring Freedom" în Afganistan, a murit electrocutat, luni seară, în timp ce lucra împreună cu tatăl său la desfundarea unei canalizări în pivnița casei.
Bărbatul, din comuna constănțeană Ciocârlia, era angajat ca soldat fruntaș în cadrul unității militare de la Murfatlar, iar în urmă cu doi ani a participat cu Batalionul 341 "Rechinii Albi" la Operațiunea "Enduring Freedom", în Afganistan.
Potrivit Inspectoratului de Poliție al județului Constanța, Laurențiu Zăbavă, în vârstă de 30 de ani, din localitatea Ciocârlia de Jos, lucra, luni seară, în pivnița locuinței sale, pentru desfundarea unei canalizări, folosind o instalație improvizată de iluminat. La un moment dat, sârma metalică pe care o avea în mână a făcut contact cu un cablu electric neizolat, iar bărbatul s-a electrocutat și a murit pe loc. Vecinii au anunțat imediat ambulanța, pentru a-l salva pe bărbat, dar medicii nu au putut face altceva decât să constate decesul acestuia.
Laurențiu Zăbavă era căsătorit și avea o fetiță de trei ani.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.