Acasă Actualitate A vrut s-o facă președintă pe Viorica dar n-a reușit iar acum...

A vrut s-o facă președintă pe Viorica dar n-a reușit iar acum PSD nu mai vrea să-i plătească 5,9 milioane de EURO

DISTRIBUIȚI

Artizanul candidaturii lui Dăncilă la prezidențiale a fost Anton (Tony) Pisaroglu consilier onorific al fostului prim-ministru pentru relaţii internaţionale. El a convins-o pe Dăncilă să candideze, asigurând-o că are șanse mari să iasă președintă, bazându-se în special pe voturile „femeilor și mamelor”. Pisaroglu a fost șeful echipei de consultanți ai PSD pe durata campaniei prezidențiale.
Acum Pisaroglu are de încasat pe firma sa 5,9 milioane de euro de la PSD din campania electorală. Pisaroglu, le-a adus PSD-iștilor în format fizic cca 12.000 de documente reprezentând dovada prestării serviciilor și le-a spus că au la dispoziție două săptămâni să-și plătească datoriile din campania pentru prezidențiale. În caz contrar, vor fi dați în judecată, scrie Europa Liberă. Olguța Vasilescu declara însă după campania electorală că s-au cheltuit prea mulți bani cu “oameni care nu au făcut altceva decât să încurce lucrurile”, făcând referire la consultanții de imagine care au avut contracte pentru campania electorală, iar Mihai Fifor fost secretar general al PSD nu a vrut să semneze pentru plata facturilor.
Generoasă din bani publici, partidele fiind finanțate de la buget, Vioricuța a semnat o declarație la notariat prin care confirmă că serviciile au fost prestate. Citește integral în Europa liberă.
Anton Pisaroglu s-a născut în 1984 la Tecuci, a absolvit în 2006 Academia de Educație Fizică și Sport din București și a fost rugbyst de performanță timp de 11 ani la Steaua și la Focșani, fiind selecționat și la naționala de rugby în 7 a României, precum și la cea militară. Acesta a fost timp de 5 ani șeful securității și protocolului la compania imobiliară Monolit Development a lui Dragoș Dobrescu. Pisaroglu și-a făcut treaba atât de bine încât nici fotografii cu Dragoș Dobrescu, „miliardarul fără chip” nu au existat pe internet până în 2016, când acesta a fost fotografiat la o percheziție, fotografiile apărând pe miscareaderezirentă.ro. Vezi foto AICI.
Potrivit CV-ului său, în 2013, timp de 3 luni, a fost consilier de securitate în Africa, în Burkina Faso, pentru compania minieră Pan African Minerals a miliardarului de origine română Frank Timiș, fișa postului incluzând elaborarea și implementarea de planuri de securitate pentru toate obiectivele companiei, asigurarea protecției pentru inginerii și geologii acesteia, precum și colaborarea cu autoritățile locale, dar și cu misiunile diplomatice românești din zonă.
În vara lui 2013 s-a întors la grupul Monolit al lui Dobrescu, unde a lucrat ca specialist în marketing și PR până în 2015, când a plecat în Cambodgia ca business developer pentru dealerul auto german Auto Lehmann GmbH.
Apoi 1 an și 4 luni a fost consilier de securitate la compania Trinity Real Estate. În 2016 a urmat la Universitatea Yale din SUA un curs de specializare de 2 luni în științe politice și unul de 3 luni la Universitatea din Londra, pe tema „Securitatea informației”.
A lucrat, o perioadă concomitent, pentru 2 firme de consultanță din Washington, una specializată în consultanță politică și afaceri guvernamentale pentru clienți din Europa Centrală, Rusia, Eurasia și Africa Subsahariană (Washington East West Political Strategies), cealaltă în comunicare strategică pentru corporații și clienți de private banking (Simargl International Corporation).

1 COMENTARIU

  1. Romania trezeste-te daca mai poti.
    AM MARE STIMA SI CONSIDERATIE PENTRU VIATA SPORTIVA, PENTRU TITLURILE SI MEDALIILE SPORTIVE.
    DAR CA ca absolvent de I.E.F.S SA ajungi „consilier” de securitate în Africa a lui FRANK TIMIS cel mai mare EXCOC praduitor al ROMANIEI, si consiler MACANITOR la diverse corporatii SI SA NEGOCIEZI FUNCTIA DE PRESEDINTE al Romaniei PENTRU VEORICA este O CHESTIUNE de tot KKT-UL lumii………

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.