DISTRIBUIȚI

La Congresul PSD, deputatul Liviu Pleșoianu a criticat-o pe Dăncilă care nu mai răspunde la comenzile penalilor: „În momentul de față PSD și-a pierdut independența, este dependent de tot felul de sfetnici pe care îi are doamna Dăncilă, unii oficiali, alții neoficiali. Aș vrea să vă spun ceva: când a fost domnul Tudose am zis clar că nu-l susțin pentru că era omul serviciilor. Eu chiar am crezut în doamna Dăncilă, pentru că atunci când am fost la Bruxelles împotriva lui Kovesi, doamna Dăncilă a fost alături de mine. Ulterior, doamna Dăncilă a fost alături de mine pe scena mitingului împotriva abuzurilor. Acum nu-și mai aduce aminte nimic, spune că a fost plecată 9 ani din țară. Asta a ales doamna Dăncilă, mea culpa, m-am înșelat în privința ei.”, a spus Liviu Pleșoianu.
A doua zi după Congres, jurnalista Andreea Sava a prezentat la emisiunea „Descoperiți” de la Antena 3 un material legat de greul din servicii despre care se spune că o vizitează pe Dăncilă la Guvern.

Cu două săptămâni înaintea alegerilor europarlamentare, Liviu Dragnea vorbea despre faptul că s-ar încerca ademenirea Vioricăi Dăncilă prin intermediul unor oameni din servicii. Unii au pus atitudinea pe seama eșecului personal, în încercarea de apropiere fix de acești puternici din servicii și că deja avea semnalul clar că negocierile eșuaseră și că va merge la închisoare.

Indiferent de adevăr, cert e că mulți oameni din presă aflaseră deja că Viorica Dăncilă era vizitată la Guvern foarte des de un cap din servicii, respectiv Gabriel Vlase, directorul SIE. Unele surse spuneau că în luna mai ajunsese să meargă la Palatul Victoria chiar și de trei ori pe săptămână. Așa că mulți pun pe seama acestei apropieri și punerea la îndoială de către Dăncilă a existenței statului paralel și ruperea contractului cu israelienii angajați de Dragnea pentru a coordona ultimele două campanii ale PSD. Tot ca un semn a fost interpretată și subita propunere a taberei Dăncilă, ca Mugur Isărescu să primească încă un mandat în fruntea BNR, idee care a agitat serios apele în PSD”, susține Antena 3.

1 COMENTARIU

  1. Mentinerea unei gasti de EDITAT si imbecili, ma refer la pesede, la conducerea tari, pentru a culege rezultatele economice ale politicii sale dezastruoase, este iresponsabila.
    Dezastrul economic este deja destul de dramatic, iar peste inca doi ani va induce o criza majora, din care noul guvern nu va reusi sa scoata tara fara sacrificii tragice si pierderi catastrofale de imagine.

    PSD trebuie lichidat, iar membrilor acestei organizatii criminale, complici ai dezastrului, trebuie sa le fie interzica orice activitate publica pe viata.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.