DISTRIBUIȚI

Marți completul Curții de Apel format din doi judecători, o femeie și un bărbat au respins contestația fraților Tate la măsura arestului preventiv deși cei doi au declarat în prezența noii lor avocate, o femeie, că sunt arestați ca să cedeze psihic.

Însă avocata din SUA care nu poate pleda în România și nici nu are habar despre instanțele românești nu este singura femeie intelectuală angajată de cei doi frați care de-a lungul anilor au folosit femeile doar să le producă bani cu trupurile lor. Ei și-au anagajat și o directoare de comunicare.

Asta după ce Andrew Tate, autodeclarat absolut-misogin i-a învățat pe urmăritorii lui cum să se poarte cu femeile, comițând în mod repetat infracțiunea de incitare la ură împotriva femeilor:

 • „Sunt foarte mulți bărbați cu adevărat incompetenți. Cred că cea mai mare greșeală făcută de bărbați este să asculte femeile, deoarece ele nu știu ce vor, nu știu ce să mănânce, nu știu nimic”
 • “Da, cred că sora mea este proprietatea soțului ei. Când o mireasă merge pe culoar, tatăl acesteia este lângă ea să i-o predea iubitului”
 • “Scoți maceta. Boom, o lovești în față, apoi o apuci de gât. Taci, curvo!
 • “Înainte să termine propoziția, am plesnit-o peste față, atât de tare, pe curva aia, încât nu îmi va mai cere niciodată să fac această alegere”.
 • „Femeile care nu sunt virgine sunt ‘bunuri folosite’”

În România Codul Penal prevede ca infracțiune: „Incitarea publicului, prin orice mijloace, la violenţă, ură sau discriminare împotriva unei categorii de persoane sau împotriva unei persoane pe motiv că face parte dintr-o anumită categorie de persoane definită pe criterii de rasă, naţionalitate, etnie, limbă, religie, gen, orientare sexuală, opinie ori apartenenţă politică, avere, origine socială, vârstă, dizabilitate, boală cronică necontagioasă sau infecţie HIV/SIDA, considerate de făptuitor drept cauze ale inferiorităţii unei persoane în raport cu celelalte, se pedepseşte cu închisoare de la 6 luni la 3 ani sau cu amendă.”

3 COMENTARII

 1. Of Romania mea cand va ce profesionalism e la DIICOT efectiv sunt bagati toti 4 intr-o duba in loc sa fie toti separati. Am vazut intr-un clip cum Andrew ii spunea in masina Georgianei „Watch your mouth” si Luana zambea jandarmii aia nu inteleg o boaba de engleza. Tristan a scris un bilet pe care l-a dat unui jurnalist de acolo la fel a facut si Luana dar n-a ajuns la reporteri. In masina vorbesc intre ei in engleza iar jandarmii aia nu inteleg nimic efectiv isi bat joc de ei. Fratii au acces la Twitter cum e permis? Andrew a postat asta „There’s currently a snowstorm here in Romania, the metal stings like ice”. Pe Twitter poti sa dai mesaje privat cei de la DIICOT stiu lucrul asta?

  Apropo DIICOT ce s-a intamplat cu varul lor pe nume Luke? locuia impreuna cu fratii Tate in casa din Voluntari individul stia tot ce misca. Sper ca cei de la DIICOT stiu despre mangerul fratilor Joule „Sartorial Shooter” Sullivan care a trimis-o la Bucuresti pe Tina Glandian sa faca PR sa puna presiune pe autoritaile romane sa-i scape din arest. Mangerul fratilor ‘Sartorial Shooter’ are acces la tot businessul fratilor e in Dubai.

 2. Da măh, noroc cu tine că le știi tu pe toate. E evident că în dubă se înregistrează tot. â
  Nu au acces la internet, a dat Poliția comunicat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.