Acasă Actualitate Adolescenta măcelărită a sunat la 112 dar STS a dat patru adrese...

Adolescenta măcelărită a sunat la 112 dar STS a dat patru adrese greșite ca și în cazul avionului prăbușit în 2014

DISTRIBUIȚI

Criminalul de 57 de ani din Caracal care locuia într-o hală dezafectată și este mecanic auto și taximetrist de ocazie a fost ridicat și dus la audieri, după ce într-un butoi din casa în care stătea au fost găsite rămășițe umane și bijuterii care ar fi aparținut fetei dispărute ieri. Fata apucase să sune la 112, dar STS a furnizat o arie în Munții Apuseni și trei locații greșite.

„A fost un apel de la fata dispărută pe 24, ieri, cei de la STS ne-au transmis o arie în Munții Apuseni și trei locații greșite. Au mers cei de la IPJ Olt acolo și nu au găsit nimic. Cei de la Dolj care se aflau în zonă s-au implicat cu ce aveau. Așa au ajuns în zona locației respective și au văzut o mașină care fusese de câteva ori pe imagini. La șase dimineața au făcut perchezițiile și au găsit într-un butoi mai multe rămășițe umane cu niște inele, bijuterii. Rămășițele vor fi expertizate”, a declarat Georgian Drăgan, purtătorul de cuvânt al Poliției Române.

Gheorghe Dincă ar fi tranșat fata, ar fi ars oasele iar carnea a pus-o în cinci pungi.

3 COMENTARII

  1. Au tratat cu curul , ca de obicei !! STS s-a jucat cind trebuia conform gps locul exat ! Daca de la acel numar era o bomba de mare capacitate si puteau murii 1000de oameni !?!?!?Altfel STS te asculta si cind te scarpini in cur si stie tot ce vorbesti in casa !!! Fiindca ei pot ! Ei asculta numai gainarii iar sefii se gudura ca au prins un rechin ! Nu seful politiei trebuia demis !! Politia din Olt si STS trebuia demisa !!!! A avut dreptate unchiul copilei ca STS , politia are pe miini singele copilei ! Rusine ! Treaba se face la misto ! PInteebare publica : daca era o bomba de mare capacitate intr- un complex comercial si de acolo se dadea telefon ?!?!?!? Purtatoare de cuvint de la STS nu era in arie ! Minciuni , minciuni , minciuni ! Si ea avea singe pe miini ! Rusine , rusine ! Sa vedem ce masuri se vor mai lua sau numai seful politiei e vinovat ?!?!?!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.