Acasă Actualitate Adrian Sobaru, angajatul TVR care s-a aruncat de la balconul Parlamentului, a...

Adrian Sobaru, angajatul TVR care s-a aruncat de la balconul Parlamentului, a fost externat

DISTRIBUIȚI

Adrian Sobaru, angajatul televiziunii publice care s-a aruncat de la un balcon al Parlamentului in sala de plen pe data de 23 decembrie, a fost externat, ieri, de la Spitalul Universitar. Adrian Sobaru a declarat la iesirea din spital ca abia asteapta sa isi vada familia.

Loctiitorul purtatorului de cuvant al unitatii spitalicesti, dr. Leonard Grecescu, a declarat ca pacientul, care a fost externat la ora 13.40, este in stare buna, i s-au vindecat plagile, fiind pe tratament cu antibiotice. Adrian Sobaru va reveni pentru controale periodice, la 10 si 30 de zile. Medicul a precizat ca pacientul a fost consultat din punct de vedere psihologic pe perioada in care a fost internat.

Adrian Sobaru a recurs la o forma extrema de protest in timpul sedintei Parlamentului din 23 decembrie in care se dezbatea o motiune de cenzura, aruncandu-se de la balcon in sala de plen de la Camera Deputatilor. El a suferit mai multe leziuni, dar viata sa nu a fost pusa in pericol. Barbatul, in varsta de 42 de ani, de profesie electrician, are o situatie familiala dificila, din cauza ca are un copil cu handicap.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.