DISTRIBUIȚI
protocol cu SRI

Pe când era condusă de șpăgara Ana Maria Pătru, Autoritatea Electorală Permanentă (AEP) a încheiat un protocol de cooperare cu SRI.

„În anul 2016, Autoritatea Electorală Permanentă a încheiat un acord de cooperare cu Centrul Naţional Cyberint (organism al Serviciului Român de Informaţii). Precizăm că acordul menţionat are un caracter strict tehnic şi vizează cooperarea în domeniul securităţii sistemelor informatice şi de comunicaţii. Totodată facem precizarea că nu sunt necesare măsuri pentru desecretizarea acordului menţionat, acesta neavând caracter secret”, se arată în răspunsul semnat de Zsombor Vajda, vicepreşedinte AEP, transmis jurnaliștilor de la stiripesurse.ro.

AEP era condusă, în perioada semnării protocolului, de Ana-Maria Pătru. Aceasta a declarat pentru STIRIPESURSE.RO că nu a semnat niciun protocol cu SRI, iar acordul de cooperare cu Cyberint era cerut de lege și de Guvern, strict pentru protejarea Registrului electoral împotriva atacurilor cibernetice, nu pentru alegeri.
Obișnuită să mintă, probabil de când mai fugea în copilărie de la muncile câmpului și de frică să n-o bată celebra bunică, Ana Maria Pătru sugerează că ar fi semnat protocol cu un departament din SRI și deci fără personalitate juridică și nu cu SRI. E amuzantă fosta demnitară care, prinsă cu șpăgile în traistă a declarat judecătorilor că nu luase mită, ci erau bani pentru relații intime cu alțui bărbați decât soțul. Acum nici nu știu care variantă stârnește dispreț mai mare din partea societății.

Să vedem ce reacție o să aibă acum jurnaliștii care înfierează orice protocol semnat cu SRI și pe umărul cărora a plâns că e victima procurorilor care i-ar fi spus altui infractor că unul dintre ei are un fetiș cu ea. Mă rog, de gustibus…

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.