Acasă Actualitate Alina Bica, viață groaznică la Târgșor

Alina Bica, viață groaznică la Târgșor

DISTRIBUIȚI

UPDATE 14,30 : unitatea de detenție infirmă aceste informații și face următoarele precizări:

„Penitenciarul de Femei Târgșor realizează custodia persoanelor private de libertate în condiţiile respectării Legii  nr. 254/ 2013 privind executarea pedepselor şi a măsurilor privative de libertate dispuse de organele judiciare în cursul procesului penal şi a regulamentelor în vigoare. În acest sens, reiterăm că administraţia penitenciarului urmăreşte permanent asigurarea tuturor condiţiilor pentru siguranţa deţinerii, protejarea vieţii, integrităţii corporale şi sănătăţii persoanelor private de libertate, a personalului locului de deţinere şi a oricăror altor persoane, conform art. 15 din legea sus menţionată.
Subliniem că de la momentul depunerii în penitenciar şi până în prezent, persoana menționată nu a fost implicată în niciun incident. De asemenea, aceasta nu a înaintat nicio plângere și nu a semnalat angajaților penitenciarului aspecte privind existența unor amenințări sau injurii din partea altor persoane condamnate.”

 

Avocata Alinei Bica, Laura Voicu, a ajuns, luni dimineaţă, la DNA, de unde a explicat că fosta şefă a DIICOT se simte „groaznic”.
 
„Doamna Bica face groaznic. Presa a reţinut că eu am spus că este o măsură normală. Este o măsură legală, dar nu normală. Probabil este doar o coincidenţă că, într-o zi de miercuri, primul mandat de arestare preventivă a fost înlocuit cu arest la domiciliu şi joi am fost eu ridicată şi probabil este o altă coincidenţă că în ziua în care am ridicat problemele de excepţii pe „Bica 2″, în ziua imediat următoare, doamna Bica a fost mutată la Târgşor. Este doar o coincidenţă.”
 
Întrebată despre experienţa Alinei Bica din penitenciarul Târgşor, unde a fost mutată, Laura Voicu a explicat că fosta şefă a DIICOT este ţinută în carantină, singură în cameră.
 
„Oamenii de acolo sunt foarte respectuoşi, este ţinută în carantină, este singură în cameră, este într-un penitenciar în care, în momentul în care traversează cu rtea penitenciarului, cele 200 de deţinute de acolo îi strigă foarte multe lucruri, pentru că majoritatea dosarelor au fost făcute de către doamna Bica, la DIICOT. Este îngrozitor.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.