Acasă Actualitate Am avut cele mai dure măsuri din Europa dar am ajuns pe...

Am avut cele mai dure măsuri din Europa dar am ajuns pe locul 4 la incidența cumulată a noilor cazuri. 4 țări nu primesc români

DISTRIBUIȚI

România a luat cele mai dure măsuri din Europa: au internat obligatoriu asimptomaticii, au băgat în carantină forțată românii care se întorceau în țară și au pus cele mai mare amenzi din lume la nerespectarea ordonanțelor militare. Cu toate acestea, România face parte din țările cu un număr mare de cazuri de COVID-19, motiv pentru care românii nu pot călători spre anumite țări. Țara noastră are o incidență cumulată a noilor cazuri de coronavirus la 100.000 de locuitori ridicată, de 17,7, fiind depășită doar de Suedia (119,4), Portugalia (43,7) și Marea Britanie (27,4). Incidența cumulată a noilor cazuri de coronavirus la 100.000 de locuitori este un indicator care este luat în considerare la nivelul Comisiei Europene, care apreciază gravitatea situației într-o țară membră a UE și se referă la numărul de cazuri la 100.000 de locuitori înregistrat într-un interval de 14 zile.

Prin urmare, în momentul de față sunt patru țări care și-au redeschis granițele, dar nu primesc încă români sau îi primesc, dar sunt obligați să intre în carantină. E vorba de Danemarca, Malta, Slovacia și Estonia.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.