Acasă Actualitate Ambasada Israelului: Patru turişti israelieni au fost scoşi din taxi şi bătuţi...

Ambasada Israelului: Patru turişti israelieni au fost scoşi din taxi şi bătuţi de jandarmi. VIDEO

DISTRIBUIȚI

Ambasada Israelului la Bucureşti a anunţat, luni, că patru turişti israelieni au fost agresaţi de forţele de ordine, la protestul de vinerea trecută din Piaţa Victoriei, cu toate că aceştia au arătat paşapoartele. Cei patru vor depune plângere penală împotriva agresorilor.

„Cu privire la incidentele în care au fost implicaţi patru turişti israelieni vineri seară, ambasada Statului Israel comunică următoarele: Având în vedere dovezile pe care le avem în acest moment, se pare că turiştii israelieni, nevinovaţi, s-au aflat foarte aproape de locul unde s-au petrecut incidentele violente de vineri seara, în timp ce mergeau cu un taxi, de la hotel, către un restaurant din Bucureşti. Au fost opriţi, traşi afară din maşină, şi în ciuda faptului că au arătat paşapoartele străine şi au explicat că nu au nimic de a face cu evenimentele în curs, au fost bătuţi de către forţele de ordine. Considerăm acest incident ca fiind inacceptabil şi extrem de serios. Turiştii israelieni care au avut de suferit de pe urma intervenţiei brutale vor depune plângere penală împotriva agresorilor”, se arată într-un comunicat de presă al Ambasadei Israelului în România remis CURENTUL.

VIDEO: Taximetrist de la Speed Taxi bătut cu japca de jandarmi. Clienții nevinovați luați la bătaie 😥😥🚕🚕Lângă intersecția dintre Mihalache și dr. Felix Iacob. jandarmii zguduie un taxi și apoi calcă pe cap oamenii dinăuntru, jandarmii îmbrâncesc jurnaliștii care FILMEAZĂ.În ce țară trăim oameni buni, oameni scoși din mașini și bătuți cu atâta ură?E grav.Klaus Iohannis trebuie sa convoace CSAT si sa scoata armata pentru a ne apara de jandarmerie, o institutie compromisă.

Publicată de Clubul Taximetristilor pe Sâmbătă, 11 August 2018

 

3 COMENTARII

  1. De altii,faci tu misto dar cu Ambasada Statului Israel nu te joci.O sa va iasa prin piele ce despagubiri materiale o sa va ceara astia.Cunosc pe cineva in Israel si promit sa va tin la curent.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.